Neler Yeni

Windows 11 kurmak için Windows 10 mu kurmak gerekiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Selçuk duraklar
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi Windows 11 kurmak için Windows 10 mu yüklemem lazım direk yoksa direk 11 kurabiliyormuyum bilgisayarım yeni o yuzden başka işletim sistemi yok şu an ssd de

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Öyle bir zorunluluk yok. Direkt 11 kurabilirsiniz.

Bilgisayarı destekleyen lisanslı 10 kullanıcılarına 11'e yükseltme hakkı verildi sadece o kafa karıştırmış olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yiğit
başka eski bir bilgisayarınız varsa direk 11 i usb yardımıyla kurabilirsiniz rehberleri youtubeda var diye biliyorum hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

illa 10 olması gerekmiyor sisteminizde

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Selçuk duraklar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
başka eski bir bilgisayarınız varsa direk 11 i usb yardımıyla kurabilirsiniz rehberleri youtubeda var diye biliyorum hocam

illa 10 olması gerekmiyor sisteminizde
Sağolasın dostum yedek bir bilgisayarim var direk 11 kurarım

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Selçuk duraklar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ne demek hocam iyi forumlar :)
Bide hocam bilgin varsa bı konu hakkında daha bir şey sorcaktım win 11 keyler çok ucuza satılıyor bazı sitelerde pttavm de bile gördüm bana inandırıcı gelmedi bilginiz var mı bu konu hakkında

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yiğit
hocam bende bi sistem toplamayı düşünüyorum ilk başta windows 11 i kurarken trial keyleri var onlarla kurabilirsiniz sonra belli bi zaman sonra ekranın sağ altında windowsu etkinleştir yazısı çıkıcaktır o çıktıkdan sonra pttavm den falan o keyleri alabilirsiniz yorumlarına bakıp herkes öyle öneriyor şu dönemde zaten çalışıyor diye biliyorum o keyler bi sorun çıkmıyor

bu devirde kim işletim sistemine 2 bin 3 bin lira vericek artık

güvenilir sitelerden alınabilir hocam yani o keyler yorumlarına bakılıp

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Selçuk duraklar
hocam bende bi sistem toplamayı düşünüyorum ilk başta windows 11 i kurarken trial keyleri var onlarla kurabilirsiniz sonra belli bi zaman sonra ekranın sağ altında windowsu etkinleştir yazısı çıkıcaktır o çıktıkdan sonra pttavm den falan o keyleri alabilirsiniz yorumlarına bakıp herkes öyle öneriyor şu dönemde zaten çalışıyor diye biliyorum o keyler bi sorun çıkmıyor

bu devirde kim işletim sistemine 2 bin 3 bin lira vericek artık

güvenilir sitelerden alınabilir hocam yani o keyler yorumlarına bakılıp
Zaten bı pro keye 3800 veremem onun yerine Rami arttırıp 1 tane daha ssdi alırım yada güzel bir oyuncu koltuğu 😂 ordakiler iş görüyorsa problem yok alırım bir tanesini çok sağolasın dostum

Top Bottom