Arama sonuçları: *

• Users: Semihz
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Semihz

İnternet kafede windows kurabilirmiyim

Home dedim windows 10 dedi 15 tl dedi 1631193584 Var da bilmez onlar
  2. Semihz

Format derken anlamadim
  3. Semihz

Arkadaşlar internet kafe sahibi ile konuştum windows 10,15 tl ye atıyormuş Bende attıracagim büyük ihtimalle çok para değil
  4. Semihz

Arkadaşlar versiyon ne dediğinde windows 10 home mi diyeceğim
  5. Semihz

Tamam teşekkür ederim bende geçende gittim internet kafeciye sordum windows 10 pro diyorum versiyon ne diyor tekrar dedim windows 10 diye ama versiyonu öğren öyle gel dedi bende anlamadim neyden bahsediyor 1631132245 Teşekkür ederim inceleyeceğim.
  6. Semihz

Windows 10 mu yoksa 10 pro mu diyeceğim, versiyon olarak home diyeyim herhangi bir fark oluyormu ?
  7. Semihz

Ben yarın internet kafe sahibine sorucam ama bana versiyon soruyor ne demem gerekiyor 1631129297 İnternet kafeci o kadar aç gözlü biri değil bence cok para almaz birde flash bellekte 1-2 fotoğraf olabilir flah bellegi bosaltmam lzm
  8. Semihz

Videosu varmi bilmiyorum nasil yapacağımı Zaten pc yok internet kafe gitcem yinede
  9. Semihz

Merhabalar önceki açtığım konuyu görmüşsünuzdur belki hazir sistem pc alicam ekim ayında.Windows kurulu gelmiyormus o yüzden bende flash bellege internet kafeden Windows aticam İlk sorum internet kafe sahibine durumu söylesem izin verirmi zaten bende tam bilmiyorum youtubedan izleyerek...
Top Bottom