Neler Yeni

İnternet kafede windows kurabilirmiyim

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
Merhabalar önceki açtığım konuyu görmüşsünuzdur belki hazir sistem pc alicam ekim ayında.Windows kurulu gelmiyormus o yüzden bende flash bellege internet kafeden Windows aticam İlk sorum internet kafe sahibine durumu söylesem izin verirmi zaten bende tam bilmiyorum youtubedan izleyerek yapacağım. Pazartesi internet kafeciye sordum flash belleğe windows 10 pro atiyormusunuz dedim ama hangi versiyon diyor bende soruyu anlamadım çıktım 😁

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Bildiğim kadarıyla yapıyorlar, pek fazla da ücret alacaklarını sanmıyorum. Zaten birkaç işlemi var, onun dışında tamamen bilgisayarın hızına bağlı olarak gerekli yüklemeler yapılıyor.

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Hemen hemen format parası alırlar.
USB belleğe Windows yazdır. Kendin kur.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,288
İsim
.
Merhabalar önceki açtığım konuyu görmüşsünuzdur belki hazir sistem pc alicam ekim ayında.Windows kurulu gelmiyormus o yüzden bende flash bellege internet kafeden Windows aticam İlk sorum internet kafe sahibine durumu söylesem izin verirmi zaten bende tam bilmiyorum youtubedan izleyerek yapacağım. Pazartesi internet kafeciye sordum flash belleğe windows 10 pro atiyormusunuz dedim ama hangi versiyon diyor bende soruyu anlamadım çıktım 😁
Hocam ben kurmadan yapıyorum
WİN 10 iso dosyasını USB ye atıyorum bitti gitti
Rufus mufus yazdır falan hiç uğraaşmıyorum
Bu şekilde de oluyor illa yazdırmana gerek yok

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben yarın internet kafe sahibine sorucam ama bana versiyon soruyor ne demem gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnternet kafeci o kadar aç gözlü biri değil bence cok para almaz birde flash bellekte 1-2 fotoğraf olabilir flah bellegi bosaltmam lzm

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Flash Taktığında sorun çıkarabiliyor bazıları
Habersiz takarsan sorun çıkartabiliyorlar.
Bazı kafelerde ana bilgisayardan onay almadan taktığın USB belleği bilgisayar görmüyor.

Videosu varmi bilmiyorum nasil yapacağımı Zaten pc yok internet kafe gitcem yinede
YouTube üzerinde bir sürü videosu var. Örnek atabilirim.
Stabil çalışan Windows 10 sürümünü USB belleğinize yazdırın. Tavsiyem Microsoft'un kendi sitesinden indirilen Windows'u yazdırmanızdır. (Attığım videoda Microsoft'un sitesinden indiriyor.)

Ben yarın internet kafe sahibine sorucam ama bana versiyon soruyor ne demem gerekiyor

İnternet kafeci o kadar aç gözlü biri değil bence cok para almaz birde flash bellekte 1-2 fotoğraf olabilir flah bellegi bosaltmam lzm
HOME sürümünü isteyebilirsiniz. Sürümler arasındaki farkı merak ediyorsanız

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
Habersiz takarsan sorun çıkartabiliyorlar.
Bazı kafelerde ana bilgisayardan onay almadan taktığın USB belleği bilgisayar görmüyor.

YouTube üzerinde bir sürü videosu var. Örnek atabilirim.
Stabil çalışan Windows 10 sürümünü USB belleğinize yazdırın. Tavsiyem Microsoft'un kendi sitesinden indirilen Windows'u yazdırmanızdır. (Attığım videoda Microsoft'un sitesinden indiriyor.)

HOME sürümünü isteyebilirsiniz. Sürümler arasındaki farkı merak ediyorsanız
Windows 10 mu yoksa 10 pro mu diyeceğim, versiyon olarak home diyeyim herhangi bir fark oluyormu ?

Ümitcan Uygun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Home sürümünü istemen iyi olur fakat Pro da kurabilirsin. Home sürümü biraz daha arındırılmış ve hafif.

Windows 10 mu yoksa 10 pro mu diyeceğim, versiyon olarak home diyeyim herhangi bir fark oluyormu ?
Windows 10 Home, eğer IT uzmanı falan değilseniz pek de hissetmezsiniz.

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
Home sürümünü istemen iyi olur fakat Pro da kurabilirsin. Home sürümü biraz daha arındırılmış ve hafif.

Windows 10 Home, eğer IT uzmanı falan değilseniz pek de hissetmezsiniz.
Tamam teşekkür ederim bende geçende gittim internet kafeciye sordum windows 10 pro diyorum versiyon ne diyor tekrar dedim windows 10 diye ama versiyonu öğren öyle gel dedi bende anlamadim neyden bahsediyor

Sürümler arasındaki fark detaylarına hakim değilim. YouTube'da falan var, göz atın.
Teşekkür ederim inceleyeceğim.

Top Bottom