Arama sonuçları: *

1. StrangerIX

Windows 11 LTSC mi yoksa normal Windows 11 debloat mı daha mantıklı?

LTSC böyle herkese öneriyorlar da bir sürü driver indir uğraş dur. Ben bununla yaptım, tertemiz oldu. İstediğimi seçtim, istemediğimi sildim. Birçok Windows'un sorunlu kısmından kurtuldum. Sana da tavsiye ederim. LTSC bence herkese önerilmemesi gereken bir şey.
  2. StrangerIX

Win11 geçmek mantıklı mı

Geç gitsin ya ben de uzun süredir inatla geçmiyordum, sonra OLED monitör aldım. Bu medya uygulamalarının bazıları Windows 10'da 4k vs. vermiyordu görüntüyü, onu çözdü Windows 11. Aynı şekilde ekranda bir görüntü hatası vardı, hatta buraya da attım. Yazılımla alakalı olduğuna emin olmuştum. O da...
  3. StrangerIX

Fitgirl repack güvenilir mi ?

Fitgirl, Dodi, ElAmigos, IGGGames ve csrin ru'da paylaşılanlar. Hepsini kullanmışımdır,0 virüs. Ne zaman bunlar dışında saçma sapan yerleden indirmeler denediysem oralarda sorun çıktı.
  4. StrangerIX

İDM lisans alınır mı

E zaten benle alakalı :kekw: çözümünü bulamadım o yüzden sildim. Üstüne o limit bypasslamayı sağlayan komut da tam çalışmıyordu. Her uygulamayı açtığımda komutu da açıp bypass etmeye çalışıyordum limiti. JDownloader'da bunu aramama bile gerek kalmadı. Ctrl+C yaptığım an linki hepsini listeledi...
  5. StrangerIX

İDM lisans alınır mı

Genel çoklu dosya indirmede de sorun yaşadım ben. Linkleri html olarak görüyordu sürekli. Tek tek manuel ekleyince anca indiriyordu ki onda da yakalayamadığı oluyordu.
  6. StrangerIX

İDM lisans alınır mı

Ben denedim bende normal linki kopyaladığım saniye uygulama görüp ekliyor videoyu. İndirmem kalıyor sadece.
  7. StrangerIX

İDM lisans alınır mı

IDM'de deneyemem ama JDownloader indirir. At bir link deneyeyim misal. Bir de VPN vs. kullanıyor musun bu indirmeleri denerken?
  8. StrangerIX

İDM lisans alınır mı

IDM ile çok sorun yaşadım ben özellikle torrent dosyalarında. O yüzden JDownloader' geçtim. Herkesin kullanım rahatlığı başka tabi. Ona yorum yapamam. 1735165985 IDM'in bypass'ı var bu arada. Biraz nette bakın bulursun.
  9. StrangerIX

İDM lisans alınır mı

JDownloader öneririm. Çok daha beğendiğim bir uygulama.
  10. StrangerIX

WARP vpn bağlanmıyor

Yazdım ya zaten yazdıklarımı adım adım oluştur.
  11. StrangerIX

WARP vpn bağlanmıyor

Eğer telefonsa da en son sürüme güncelle. Uygulamaya girdikten sonra üç çizgi olan yere tıkla. Gelişmiş>Bağlantı Seçenekleri>Tunnel Protocol seçeneğini "MASQUE" yap.
  12. StrangerIX

WARP vpn bağlanmıyor

Şimdi sana bir dosya yollayacağım xml dosyası. Bunu C:\ProgramData\Cloudflare alanına ekle ve dene. MASQUE adlı yeni tünelleme yöntemi eklenmiş sanırsam. Bu sayede bağlanabiliyor bende. Gerçi nasıl dosyayı yollarım ki sdjgsdgld bi saniye hallediyorum. Şu kodu bir not defteri oluşturup...
  13. StrangerIX

Win 10 24H2 kurulumu (FPS Uçuran)

Rahatım hocam ya 11'in birçok şeyini hala beğenmiyorum. 10'un desteği kesilene kadar deavm eder 11'e geçerim gibi. Çok da bir şey kaybetmiyorum ki. Şu patch dışında 11'e geçmeye teşvik edecek herhangi bir şey gelmedi açıkçası.
  14. StrangerIX

Win 10 24H2 kurulumu (FPS Uçuran)

Valla bir ton sorun yaşamıştım 11'de 10'a geri döndüm. Performans kaybım olacak ama olsun artık nabalım :kekw:
  15. StrangerIX

Security Boot 3.Parti Korsan Oyunları Engeller Mi ?

Korsan oyun engellemez. Kapatıp açabilirsin istediğin gibi.
  16. StrangerIX

Security Boot 3.Parti Korsan Oyunları Engeller Mi ?

Engellemez.
  17. StrangerIX

Windows 10 Kilit Ekranı fotoğrafı sürekli resetleniyor.

Kilit ekranı kendi eklediğim tek bir fotoğrafta olmasına rağmen her yeni başlatmada (oturum kapatıp açmada bile) resetlenip default windows fotoğrafına dönüyor. Hesabımın eşitlemesini kaldırdım, temp dosyalarını sildim vs. ama nafile. Nasıl düzeltilir bu ?
  18. StrangerIX

Windows 10 22H2 sorunları

Windows o konuda hep problem çıkarıyor ya genel çözüm os değiştirmek.
Geri