İDM lisans alınır mı

O senle qlakali dostum o zmn
E zaten benle alakalı :kekw: çözümünü bulamadım o yüzden sildim. Üstüne o limit bypasslamayı sağlayan komut da tam çalışmıyordu. Her uygulamayı açtığımda komutu da açıp bypass etmeye çalışıyordum limiti.

JDownloader'da bunu aramama bile gerek kalmadı. Ctrl+C yaptığım an linki hepsini listeledi, tek ürün haline getirdi.

Ya bir de idm chrome uzantısı artık kullanılamıyor gibi bi uyarı veriyordu anlamadım
A evet onu yazmayı unutmuşum, Programı silip tekrar kurduktan sonra aynı şekil tarayıcıdan kaldırıp tekrar eklemeniz lazım

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Bence deger Hatta Alacak Olan Baska bi arkadasin varsa Onun ile beraber al 2 kisi alinca daha uyguna geliyor oyle hatirliyorum Benimde aklimda Almak var. Ama Pc sattim oyuzden İlk once pc alicam 🙂
Bu arada Tarayici olatak da BRAVE yi öneririm Youtube Vb. sitelerde Reklamlarin hepsini Engelliyor otomatik olarak. Arayuzu fln da Cok kullanisli. Hem Telefon hemde Pc icin Gayet iyi
Post automatically merged:

Arkadaslar bu arada Telefon icin Kullandiginiz Video indirme Programi varmi ? Ne önerirsinzi ?

alıcam ya pek bi alternatifi yok adamlar öyle bir programyapmış ki, trial reset ile falan da uğraşamam artık, 600 tl pek bi şey değil 3 taksiti de çakarım mis

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,463
Üyeler
190,917
Son üye
Reznov.
Geri