Arama sonuçları: *

1. TRXeNoNTR

Windows Media Player Codec Hatası

Arkadaşlar drone ile çektiğim bi video görüntüsünü bilgisayara aktardıktan sonra bilgisayarda oynatmaya çalışırken karşıma bu sorun çıktı. Neden böyle bir sorun oldu ve Çözümü nedir?
  2. TRXeNoNTR

Windows 10 Etkinleştirme Sorunu

Dediğini yaptım 2 saniyede halloldu eyvallah :D
  3. TRXeNoNTR

o yöntemi nasıl yapacağımı bilmiyorum. Şu sorun çözülse zaten direkt etkinleşmiş olacak da sorunu çözemedim işte niye böyle bir hata alıyorum ki
  4. TRXeNoNTR

yok cmd ile yapmak istiyorum, garanti olsun
  5. TRXeNoNTR

Cmd üzerinden Windows 10 etkinleştirmeye çalışıyorum son adıma kadar geldim fakat son adımda böyle bir hatayla karşı karşıyayım, nasıl çözebilirim?
  6. TRXeNoNTR

Microsoft Sıra Dışı Oturum Açma Etkinliği

Tamamdır hocam çok teşekkürler 1702807612 Hocam az önce yine girdim hesaba bi gelişme var mı diye ama yine oturum açma başarılı gözüken biri var. Nasıl oluyor bu? O kadar şifre değiştirdim, iki faktörlü doğrulama ekledim, az önce benden bile hesaba girerken iki faktörlü doğrulamanın kodunu...
  7. TRXeNoNTR

Tamamdır hocam teşekkürler. “Oturumumu kapat” seçeneğini seçtim artık tüm hesaplarda oturumum kapatıldı dimi
  8. TRXeNoNTR

Hocam tüm cihazlardan oturumumu kapatmak için ‘Oturumumu Kapat’ seçeneğine mi basıcam yoksa onun yanındaki ‘Oturum Kapatma hakkında daha fazla bilgi edin’e mi basıcam
  9. TRXeNoNTR

Tamamdır çok teşekkürler. Dediğiniz herşeyi yaptım; şifre değiştirme, iki faktörlü doğrulama ve kurtarma epostası. İki faktörlü doğrulama açık olduğu için zaten bu saatten sonra nolursa olsun kaç kere denerse denesin hesaba giremez o yüzden şimdilik yeni eposta adı ekleyip birincil yapmama...
  10. TRXeNoNTR

Arkadaşlar Acil yardım edin lütfen napacağımı bilmiyorum elim ayağıma dolandı. Aniden gelen bir maille bilinmeyen bir konumdan (Hırvatistan olarak gözüküyor ama çok yüksek ihtimal vpn kullanılmış) hesabıma erişilmeye çalışıldığı söylendi. Hemen iki faktörlü doğrulama ekledim yedek eposta ekledim...
  11. TRXeNoNTR

Format attıktan sonra silinen dosyaları geri kurtarmak

Herkese merhabalar, yaklaşık 3 ay önce bilgisayarıma format atmam gerekti ve format atınca doğal olarak tüm dosyalar silindi. Fakat aralarında kurtarmam gereken birkaç dosya var. Bu dosyaları kurtarma ihtimalim var mı, kurtarma ihtimalim varsa nasıl kurtarabilirim, ne tarz uygulamalar...
  12. TRXeNoNTR

Eski pc win 11 iyi olurmu

yani öncelikle şunu söylemeliyim ki 8 gb ram kesinlikle zorluk çıkartacaktır onun dışında win 11'in pek de hızlandıracağını sanmıyorum hatta tam tersine daha da yavaşlatacaktır diye düşünüyorum çünkü bilgisayaranız donanım konusunda malesef ki çok düşük kalmış durumda bu yüzden bilgisayarınızın...
  13. TRXeNoNTR

Eski pc win 11 iyi olurmu

yok hocam bence hiç zorlama pcyi hem win 11'e de pek gerek yok yani bence
Top Bottom