Arama sonuçları: *

• Users: Toukhan
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Toukhan

Windows hesabıma Çin'den giriş yapıldı!

Hocam zaten 1 tane güvenlik açığı yaşamış fakat aynı şifreyi kullanmamıştım. Bir şekilde bulunmuş şifrem.
  2. Toukhan

Windows hesabıma Çin'den giriş yapıldı!

Az önce bir mail aldım microsofttan. Çin (Jinan) den bir giriş yapıldığı gösteriyordu. Bait E-mail olacağını düşündüğümden siteye gidip kendim kontrol etmek istedim. Evet birisi çinden hesabıma giriş yapmaya çalışmış fakat microsoft sağolsun engellemiş. Hemen "Bu ben değilim" yazan kutucuğu...
  3. Toukhan

"DİSCORD" Sorry, you have been blocked! You are unable to access discord.com!

Pcden yarım saatliğine kalktım ve discorda girdiğimde attığım mesajlar kırmızıydı. Bende hata vardır diyip tamamen kapatıp açtım ve bu sayfa karşıma çıkıyor. Pcyi ve modemi kapatıp açtım fakat değişen hiç bir şey olmadı. Yardım edebilecek var mı?
  4. Toukhan

PUP.Optional.GoodGame Virüsü bulundu bilgisayarımda

Malware sanırsam malware bytes ile taratın bilgisayarınızı.
  5. Toukhan

Windows 11 e geçtim eski dosyaları silsem sorun olur mu?

2-3 gün önce windows 10 üzerinden windows 11 e geçtim temiz kurulum yapmadan eski windows dosyaları sanırsam "windows.old" olarak duruyor bunları silsem sorun olur mu bilgisayar da?
  6. Toukhan

Discord metin kanalına resim atmayı kapatma

Belirli bir rol için o kanalda ek paylaşmayı kapat 1615905320 Dosya ekle kısmı bak
  7. Toukhan

windows siyah duvar kağdı nasıl koyulur sistem den sisteme değişen duvar kağdı

https://4kwallpapers.com/technology/windows-10-dark-blue-5k-8k-733.html
  8. Toukhan

Eski "Windows 10" sürümlerinde diyelim o zaman
  9. Toukhan

Hocam bildiğim eski sistemlerde var o siyah duvar kağıdı yeniler daha modern ve daha sade olarak 2. yle beraber geliyor
  10. Toukhan

Hocam ne gerek var o kadar zahmete girdiniz duvar kağıdının 4K çözünürlüğünü bulur atardık burdan
  11. Toukhan

Görev Çubuğundaki Uygulamayı Nasıl Silebilirim?

Görev çubuğunu gizle direkt.
  12. Toukhan

Windows game barda (Win+G) ses karıştırıcısı yok oldu!

Bilmeyenler için Win+G kısmında ses kısmı var ve ses karıştırıcısını açmadan ve oyundan çıkmadan kolayca oyunun, discordun, arkadaki şarkının sesini kısabiliyordum ama dün ne olduysa anlamadım bunlar kayboldu ses karıştırıcıs gözükmüyor sadece kulaklığın sesini açıp kapatabiliyorum.
  13. Toukhan

Yardım! Photoshop yetersiz ram diyor ama sadece 2gb kullanıyor!

arttırılmıyor hocam zaten en sonda o 1608882722 Çok geç program çöktü bile :/
  14. Toukhan

Yardım! Photoshop yetersiz ram diyor ama sadece 2gb kullanıyor!

Sırf bu yüzden dosya kaydedemiyorum acil yardım lazım. 1 saatlik projemle karşı karşıyayım kapatamıyorum programı şu an her şey gidecek yoksa
  15. Toukhan

Wallpaper engine kendi kendine şeffaf oldu nasıl geri çeviririm?

Teşekkürler sağolun. Ellemediğim halde olmuş nasıl olduğunu bende çözemedim bir türlü.
  16. Toukhan

Wallpaper engine kendi kendine şeffaf oldu nasıl geri çeviririm?

Ayarlarıyla oynamadım ayarlardada aradım ama hiç bir ayar bulamadım buna ilişkin varmı bunu geri çevirmenin yolu
  17. Toukhan

Hangi Windows sürümünü kurmalıyım? sebep?

10. Güncel.
  18. Toukhan

Çözüldü! Explorer.exe Sınıf kaydedilmemiş hatası

Sea of thieves oynuyordum her zamanki gibi sonra oyunum çöktü, her zamanki gibi. Sonra pc kendi kendine restart attı , her zamanki gibi değil. Şimdi ss alma programına girmek isterken bu hatayı verdi. Restart atsam düzelir mi? 1607081149 Restart attım ve düzeldi şu an girebiliyorum.
  19. Toukhan

Windows deneme sürümü bitince nolur

Kişiselleştiremezsin.
  20. Toukhan

İçime bir türlü sinmiyor.

Arkadaşınız veya tanıdığınız birisi yok mu? İzin isterseniz eğer yardımcı olurlar.
Top Bottom