Arama sonuçları: *

• Users: Tryian
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. T

Windows 7 yükledikten sonra ne kurmalıyım?

Merhaba, Elimde eski bir laptop var özellik bakımından, Windows 10 da iken hdd sürekli %100 de kullanılıyor, o yüzden Windows 7 geçmek istiyorum. Orijinal destek kalktığı için resmi güncelleme alamıyor Windows7 kullanıcıları. Windows 7 yüklediğim zaman catalog.update.microsoft.com üzerinden...
  2. T

Windows 10'dan bir alt Windows sürümlerine geçmek!

Merhaba, Windows 10 işletim sistemini kullanıyorum laptopda, fakat bu laptop eski bir laptop ve hali ile windows 10 da donmalar olabiliyor. Windows 7 iso dosyasını bulamadım hiçbir yerde. Nereden bulabilirim acaba yardım edebilecek var mı? Veya 8.1 iso dosyasını. Mümkünse Windows 7 olursa...
  3. T

Windows 10 Format Atmada En Etkili Yöntem Hangisi?

Windows 10 da SSD haliyle doldu ve uzun bir zamandır da içindeki kullanmadığım yüksek boyutlu dosyaları silmeye üşendim. Son gelen güncellemeleri vb. hiç yapmadım, hal böyle iken bir format iyi gelir dedim pcye. Sizce Microsoft'un kendi sitesinde paylaştığı Windows 10 kurulum iso dosyası ile...
  4. T

Windows Çoklu Oturum Açma Mümkün Mü?

Bu işime yarayabilir, deneyeceğim. Teşekkürler...
  5. T

Dostum bahsettiğim şey, ekte bahsettiğim şey. Ekstra olarak 2 tane daha oturum eklemiş ve 3 oturum var toplamda. Ama hepsi birbirinden bağımsız, yani birinde olan programlar diğerinde olmuyor. Wİndows 10 da kalktımı acaba bu özellik ya, her oturum değiştirdiğinde eğer "oturumu değiştir" der isen...
  6. T

O da gayet kullanışlı bir yöntem fakat Windows 7 de yaptığımız zaman "sıfır" bir masaüstü geliyordu, yani iki oturum aynı depolama birimi içinde fakat birbirinden bağımsız ilerliyordu. Birinde yaptığın değişiklikler diğerini etkilemiyordu. Benim istediğim şey de bu.
  7. T

Merhaba, Windows 10 işletim sistemi kullanıyorum fakat 2 oturumum olsun, biri arkada açık kalsın ve programlar işlemeye devam etsin, diğerinde ise aktif işlerimi yapabileyim istiyorum. Böyle bir şey nasıl yapılır sizce? Windows 7 de iken böyle bir şey mümkündü, 2 tane oturum seçeneği çıkıyordu...
  8. T

Silinen bir .RAR dosyasını geri getirmeliyim

Eğer sorununuz çözülür ise bilgilendirmeyi unutmayın :)
  9. T

Silinen bir .RAR dosyasını geri getirmeliyim

Bu konu işinize yarayabilir belki.
  10. T

windows update sorunu

Bilgisayarı kapat seçeneğine tıkladığın zaman, güncelleştir ve kapat yada güncelleştir ve yeniden başlat seçenekleri çıkıyorsa onlara tıkla. O güncelleme simgesi güncellemeyi kendi otomatik kurduğu zaman çıkar ve senin sadece bilgisayarı kapatırken veya yeniden başlatırken, güncelleştir ve...
Top Bottom