windows update sorunu

Reaksiyon skoru
1
merhaba arkadaşlar şimdi benim sorunum şöyle: windows update'e giriyorum güncelsiniz diyor ama sağ alt tarafta windows 10 güncelleme ikonu çıkıyor.
Adsız.png

Bilgisayarı kapat seçeneğine tıkladığın zaman, güncelleştir ve kapat yada güncelleştir ve yeniden başlat seçenekleri çıkıyorsa onlara tıkla. O güncelleme simgesi güncellemeyi kendi otomatik kurduğu zaman çıkar ve senin sadece bilgisayarı kapatırken veya yeniden başlatırken, güncelleştir ve yeniden başlat veya kapat seçeneklerine tıklaman gerekir. Eğer çıkmıyorsa 1-5 gün arasında bir güncelleme gelebilir, yakın zamanda bir güncelleme geldi bütün windowslara.

merhaba arkadaşlar şimdi benim sorunum şöyle: windows update'e giriyorum güncelsiniz diyor ama sağ alt tarafta windows 10 güncelleme ikonu çıkıyor.
Alıntıyı görüntüle
Eğer yazıcı ws kullanıyorsan yapmanı önermem. Çünki Windows 10 martta yayınladıgı güvenlik güncellemesi ile yazıcıdan cıktı alacagın zaman pc donuyor.

teşekkür ederim. napalım mecbur bekliyecez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer yazıcı ws kullanıyorsan yapmanı önermem. Çünki Windows 10 martta yayınladıgı güvenlik güncellemesi ile yazıcıdan cıktı alacagın zaman pc donuyor.
hmm. o zaman şu anlık güncelleme gelirse yapmıyacağım teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,541
Üyeler
187,696
Son üye
9Duce
Geri