Arama sonuçları: *

1. Yasin Çelik

Windows 11'den 10'a nasıl geçerim

Bu videodaki adımları takip ederek kurabilirsiniz, hiç zor değil:
  2. Yasin Çelik

Şu anki işletim sisteminiz anakarta işlenmiş bir şekilde orjinal mi bilmiyorum. Windows 10 kurulumu yapın, eğer key isterse girersiniz çöpe gitmez. Ama gerek kalmayadabilir.
  3. Yasin Çelik

USB ile sıfırdan Windows 10 kurulumu yapın. Birkaç ay olduysa Windows 10'a dön seçeneği sisteminizde aktif değildir muhtemelen.
  4. Yasin Çelik

Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!

Win7'de aynı şekilde etkinleştirme yaptığımı belirtmek isterim, belki daha önce de yazılmıştır. Lisans keyleri elbette farklı Win10'dan, aşağıda spoiler olarak paylaşıyorum. Lisans keylerini aşağıdaki yt videosundan alıntıladım.
  5. Yasin Çelik

Windows 10 mu yoksa 11 mi?

Hayır hiç farketmedi, gayet stabil sorunsuz. Evet uyumludur sorun olmaz.
  6. Yasin Çelik

Windows 10 mu yoksa 11 mi?

Win 11 kullanıyorum, başta mesafeli davransam da estetik olarak çok güzel bence, baya modern elit bir hava katıyor sisteme.
  7. Yasin Çelik

Windows 11 geçilir mi?

Windows 11'e yeni geçiş yaptım, benim çok hoşuma gitti ve hiçbir sorunla karşılaşmadım. Geçebilirsiniz bir sakıncası yok, eminim tema olarak da çok hoşunuza gidecektir.
  8. Yasin Çelik

windows kurdum ürün anahtarım etkinleşti dior

Yok öyle etkinleştirmez, anakartta zaten varmış kodları.
  9. Yasin Çelik

windows kurdum ürün anahtarım etkinleşti dior

Anakarta gömülü Windows keyi olduğu için format atsanız da gitmez. Para falan nasıl çeksin dostum durduk yere? :D
  10. Yasin Çelik

|REHBER| Bilgisayarınıza zarar veren uygulamalar-işlemler

Bence yazan arkadaşın bunlardan haberi bile yok, Rehbere bir daha göz attım da maks 5. sınıf Türkçesi...
  11. Yasin Çelik

|REHBER| Bilgisayarınıza zarar veren uygulamalar-işlemler

Üzgünüm ama gayet kötü bir rehber. Umarım bir daha hazırlamazsın.
  12. Yasin Çelik

Windows etkinleştirme

Yaaaani Aslında tam olarak öyle.
  13. Yasin Çelik

Windows etkinleştirme

Aynı şey la, CMD'den farkı yok. Kerem'in CMD ile etkinleştirme yazısında kullandığı da serial key, Kmspico'nun kaynak kodlarını yazıyor. Esasında hiçbir farkı yok.
  14. Yasin Çelik

Windows etkinleştirme

CMD üzerinden yapabilirsin ama bence en rahatı pttavm'den 5-10TL'ye bir key alıp etkinleştirmek. Aslında CMD'yle aynı kapıya çıkıyor da ne biliym, para verince bi aidiyet hissettiriyor sanırım daha güzel. 😄
  15. Yasin Çelik

Windows 11 Artık Geçilir mi?

Bu gece itibariyle ben bile geçtim, herkes geçebilir bence artık. Bir sorunlar karşılaşmadım.
  16. Yasin Çelik

Windows 10 Pro Retail Key 60 TL

Alınır, ama aldığın satıcının birkaç yorumu olsun bence daha iyi olur.
  17. Yasin Çelik

Bak şöyle: Sen bir şirket kurdun, 500 tane bilgisayar aldın. Haliyle windows kurman gerekecek tamamına. Bunun için 500 tane toplu olarak satın aldığında microsoft epey uygun fiyatlardan veriyor lisans anahtarlarını. Yani bunların illegal yoldan elde edilmişleri de vardır elbet ama geneli toplu...
  18. Yasin Çelik

Eskiden 6 liraya alıyorduk, hey gidi günler... Alınır alınır sıkıntı olmuyor genelde bunlarda.
  19. Yasin Çelik

videoyu nereden hızlı yollayabilirim

USB'ye at kargoyla yolla kanka. Yada bir yerden çok hızlı internet bulmalısın.
  20. Yasin Çelik

videoyu nereden hızlı yollayabilirim

Upload'ı bi test edip yaz ona göre en kolay yöntemi sana sunalım.
Top Bottom