Neler Yeni

Windows 11 geçilir mi?

Şu an Windows 10 21H2 kullanıyorum ve Windows 11 geçmeyi düşündüm.
Hâla sorunları var mı, geçilir mi 11'e?

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Windows 11'e yeni geçiş yaptım, benim çok hoşuma gitti ve hiçbir sorunla karşılaşmadım. Geçebilirsiniz bir sakıncası yok, eminim tema olarak da çok hoşunuza gidecektir.

lerensavasl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Eren Savaş
Bu konuda bir çok başlık var. Genelde önerilmiyor. Ben de dahil. Bazı sistemlerde sorun çıkarmasa da bazı sistemlerde hala stabil değil. Çeşitli problemlere yol açıyor. Geçin, deneyin, memnuın kalmazsanız 10 gün içerisinde geri dönün. En mantıklısı bu olacaktır.

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
765
İsim
Ömer Aslan
Öneririm hiç sorunla karşılaşmadım

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,925
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Programları baştan yüklemeye üşeniyor olmasam bende geçmeyi düşünüyorum. Bir dahaki format atacağım zaman W11 yüklemeyi düşünüyorum.

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Ömer
Windows 11'e yeni geçiş yaptım, benim çok hoşuma gitti ve hiçbir sorunla karşılaşmadım. Geçebilirsiniz bir sakıncası yok, eminim tema olarak da çok hoşunuza gidecektir.
Evet başlarda yeni giydirilen arayüz hoş gelse de zamanla yaşattığı sorunlar burnundan getiriyor adamın.

sehaxld

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
PC Teknik Sorunlar
Sistemin yetiyorsa geçmeni tavsiye ederim. Fakat eğer TPM ve Secure Boot olmadan geçeceksen baştan dur hiç uğraşma bile. Bir nevi oyunu crack indirip online girmeye çalışmak gibi olur. AMD işlemcilerde 2-3 arkadaşlarımda optimizasyon sorunu olduğunu duydum. Dizüstü bilgisayarımda Windows 11 kurulu herhangi bir sıkıntı çıkarmadı şu ana kadar fakat eğer çıkartı ise ben görmüyorum haftada bir ancak kullanıyorum.

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Ömer SARLUGİL
geçilir ben kullanıyorum sıkıntı yok

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistemin yetiyorsa geçmeni tavsiye ederim. Fakat eğer TPM ve Secure Boot olmadan geçeceksen baştan dur hiç uğraşma bile. Bir nevi oyunu crack indirip online girmeye çalışmak gibi olur. AMD işlemcilerde 2-3 arkadaşlarımda optimizasyon sorunu olduğunu duydum. Dizüstü bilgisayarımda Windows 11 kurulu herhangi bir sıkıntı çıkarmadı şu ana kadar fakat eğer çıkartı ise ben görmüyorum haftada bir ancak kullanıyorum.
2.Nesil Ryzen ve B450'li sistemim var.
Tpm 2.0 desteği anakartta mevcut, yükleyebilirim sanırım. Destek sorunu yok gibi duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,816
Üyeler
161,346
Son üye
SamereL
Top Bottom