Windows 11 geçilir mi?

Ahmet İ.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,544
Şu an Windows 10 21H2 kullanıyorum ve Windows 11 geçmeyi düşündüm.
Hâla sorunları var mı, geçilir mi 11'e?

Windows 11'e yeni geçiş yaptım, benim çok hoşuma gitti ve hiçbir sorunla karşılaşmadım. Geçebilirsiniz bir sakıncası yok, eminim tema olarak da çok hoşunuza gidecektir.

Bu konuda bir çok başlık var. Genelde önerilmiyor. Ben de dahil. Bazı sistemlerde sorun çıkarmasa da bazı sistemlerde hala stabil değil. Çeşitli problemlere yol açıyor. Geçin, deneyin, memnuın kalmazsanız 10 gün içerisinde geri dönün. En mantıklısı bu olacaktır.

Öneririm hiç sorunla karşılaşmadım

Programları baştan yüklemeye üşeniyor olmasam bende geçmeyi düşünüyorum. Bir dahaki format atacağım zaman W11 yüklemeyi düşünüyorum.

Windows 11'e yeni geçiş yaptım, benim çok hoşuma gitti ve hiçbir sorunla karşılaşmadım. Geçebilirsiniz bir sakıncası yok, eminim tema olarak da çok hoşunuza gidecektir.
Evet başlarda yeni giydirilen arayüz hoş gelse de zamanla yaşattığı sorunlar burnundan getiriyor adamın.

Sistemin yetiyorsa geçmeni tavsiye ederim. Fakat eğer TPM ve Secure Boot olmadan geçeceksen baştan dur hiç uğraşma bile. Bir nevi oyunu crack indirip online girmeye çalışmak gibi olur. AMD işlemcilerde 2-3 arkadaşlarımda optimizasyon sorunu olduğunu duydum. Dizüstü bilgisayarımda Windows 11 kurulu herhangi bir sıkıntı çıkarmadı şu ana kadar fakat eğer çıkartı ise ben görmüyorum haftada bir ancak kullanıyorum.

geçilir ben kullanıyorum sıkıntı yok

Sistemin yetiyorsa geçmeni tavsiye ederim. Fakat eğer TPM ve Secure Boot olmadan geçeceksen baştan dur hiç uğraşma bile. Bir nevi oyunu crack indirip online girmeye çalışmak gibi olur. AMD işlemcilerde 2-3 arkadaşlarımda optimizasyon sorunu olduğunu duydum. Dizüstü bilgisayarımda Windows 11 kurulu herhangi bir sıkıntı çıkarmadı şu ana kadar fakat eğer çıkartı ise ben görmüyorum haftada bir ancak kullanıyorum.
2.Nesil Ryzen ve B450'li sistemim var.
Tpm 2.0 desteği anakartta mevcut, yükleyebilirim sanırım. Destek sorunu yok gibi duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,941
Üyeler
195,210
Son üye
SutluSogan
Geri