Arama sonuçları: *

1. Yavuz Selim

Anlam veremediğim mavi ekran hatası

Öncelikle iyi günler dilerim. Açtığım 2. ya da 3. mavi ekran konusu sorun hiçbirinde çözülememişti, tahminimce bu attığım son mavi ekran konusu olacak. Fakat sorunu bi arkadaşım sayesinde çözdüm ama halen anlamadığım bir şey var. Öncelikle size hatayı anlatayım. Pc yi açtıktan 2-3 dakika sonra...
  2. Yavuz Selim

MS-RESOURCE:APPNAME sorunu ( hesap makinesi açılmıyor )

teşekkürler oldu. 1651358182 silip yüklemeyi denedim fakat yüklemedi
  3. Yavuz Selim

yanlış mı kopyaladım acaba?
  4. Yavuz Selim

Pc yi açtım ve hesap makinesini açmam gerekti açılmıyodu yeniden başlattım fakat sorun devam etti. Açmaya çalışınca MS-RESOURCE:APPNAME... hatası veriyor. Aşağıda fotoğraf bulunmakta.
  5. Yavuz Selim

Pc boşta iken mavi ekran hatası

tamamdır teşekkür ederim.
  6. Yavuz Selim

ne yapmalıyım peki ?
  7. Yavuz Selim

Attım zaten yukarıda var. https://drive.google.com/file/d/1t_XaaU0R528wD8HDlLyz-YTAgr75L5jp/view?usp=sharing
  8. Yavuz Selim

denedim sorun devam etti
  9. Yavuz Selim

PC boşta iken mavi ekran hatası alıyorum. PC yeniden başlıyor ve 2dk sonra yine mavi ekran alıyorum döngüye giriyor. Fakat mavi ekran aldıktan sonra masaüstüne gelince hemen bir oyuna giriyorum ve mavi ekran hatası almıyorum. Çok garip yaklaşık 6-7 aydır böyle yaşıyorum Alt Tab da oyun açık...
  10. Yavuz Selim

Günde 5-6 kez mavi ekran hatası.

abi selam. memtest ile ramleri test ettim. sanırsam bir sıkıntı yok ama pek anlamadığım için fotoğraflarını çektim. göz atarsan sevinirim. Not: Hala mavi ekran yiyorum. Acaba ssd değiştirsem sorun direkt ortadan kalkar mı ? Birde mavi ekranı sadece pc boşta iken yiyorum. Oyun oynarken veya oyun...
  11. Yavuz Selim

tamamdır teşekkürler
  12. Yavuz Selim

abi selam biraz uzun süre oldu mesajı görür müsün bilmem ama .d bir şey soracağım. bugün test etme fırsatı buldum. ramleri test edeceğim fakat test ederken mavi ekran yer miyim diye soracaktım.
  13. Yavuz Selim

16 gb ramim var bu test tahminen kaç saat sürer ?
  14. Yavuz Selim

MEMSTEST86 ile ramlerimi birazdan test edeceğim. SYS onarımınıda aynı şekilde. Biosumu 2 gün önce güncelledim. Haberdar ederim.
  15. Yavuz Selim

Evet windowsum güncel
  16. Yavuz Selim

https://www.mediafire.com/file/q0fxrrku9uobh8c/Minidump.rar/file
  17. Yavuz Selim

Asus Dual Geforce Gtx 1660 super Amd Ryzen 5 3600 Asus prime b450m-k 16 gb 3000mhz cl16 gskill ram Adata Su750 500gb ssd
  18. Yavuz Selim

Arkadaşlar geçenlerde yine konu açmıştım bu hata ile ilgili. Her gün ortalama 5 kez mavi ekran hatası alıyorum. Disk mark testi uyguladım yüzde 99 iyi dedi. Ssd modelim adata Su750. Daha ne yapmam lazım. Ssd değiştirirsem sorun geçer mi ?. Mavi ekran hatası aldığım kodların fotoğrafını çekmiştim...
  19. Yavuz Selim

evet etkinleştirildi
  20. Yavuz Selim

Arkadaşlar geçenlerde yine konu açmıştım bu hata ile ilgili. Her gün ortalama 5 kez mavi ekran hatası alıyorum. Disk mark testi uyguladım yüzde 99 iyi dedi. Ssd modelim adata Su750. Daha ne yapmam lazım. Ssd değiştirirsem sorun geçer mi ?. Mavi ekran hatası aldığım kodların fotoğrafını çekmiştim...
Geri