Günde 5-6 kez mavi ekran hatası.

Katılım
2 Temmuz 2020
Mesajlar
208
Reaksiyon skoru
44
Arkadaşlar geçenlerde yine konu açmıştım bu hata ile ilgili. Her gün ortalama 5 kez mavi ekran hatası alıyorum. Disk mark testi uyguladım yüzde 99 iyi dedi. Ssd modelim adata Su750. Daha ne yapmam lazım. Ssd değiştirirsem sorun geçer mi ?. Mavi ekran hatası aldığım kodların fotoğrafını çekmiştim fakat silmişim. En son hatırladığım hata IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL bu idi. Bunun haricinde bios güncelledim ve format attım. Sorun halen aynı. Sadece şu iki şeyi öğrenmek istiyorum. Ssd değişirsem hata kesin olarak gider mi ? Ve ne yaparsam bu hata kalkar ? Teşekkürler.
 
Minidump dosyalarınızı atın.

 
Minidumo al at
 
windows etkinleştiril dimi ve ssd niz kronik sorunlu olabilir
 
Minidump dosyalarınızı atın.

https://www.mediafire.com/file/q0fxrrku9uobh8c/Minidump.rar/file
 
Windowsunuz güncel mi ? Bi ara bende aynı sorunu yaşıyordum windows güncelleyince sorun düzelmişti.
 
evet etkinleştirildi
MemTest86 ile ramlerinizi test edin. Ayrıca SYS onarımı yapın ve BİOS güncelleyin.

 
MemTest86 ile ramlerinizi test edin. Ayrıca SYS onarımı yapın ve BİOS güncelleyin.

MEMSTEST86 ile ramlerimi birazdan test edeceğim. SYS onarımınıda aynı şekilde. Biosumu 2 gün önce güncelledim. Haberdar ederim.
 
HitmanPro ile güvenli kipte default scan yapın, MemTest86 ile RAM'lerinizi teste sokun. BETA sürüm BIOS kurmuşsunuz, bir daha kurmayın.
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,520
Mesajlar
10,496,984
Üyeler
184,942
Son üye
jhondurans
Geri
Top