Günde 5-6 kez mavi ekran hatası.

Reaksiyon skoru
44
Arkadaşlar geçenlerde yine konu açmıştım bu hata ile ilgili. Her gün ortalama 5 kez mavi ekran hatası alıyorum. Disk mark testi uyguladım yüzde 99 iyi dedi. Ssd modelim adata Su750. Daha ne yapmam lazım. Ssd değiştirirsem sorun geçer mi ?. Mavi ekran hatası aldığım kodların fotoğrafını çekmiştim fakat silmişim. En son hatırladığım hata IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL bu idi. Bunun haricinde bios güncelledim ve format attım. Sorun halen aynı. Sadece şu iki şeyi öğrenmek istiyorum. Ssd değişirsem hata kesin olarak gider mi ? Ve ne yaparsam bu hata kalkar ? Teşekkürler.

Minidump dosyalarınızı atın.

Minidumo al at

windows etkinleştiril dimi ve ssd niz kronik sorunlu olabilir

Minidump dosyalarınızı atın.

https://www.mediafire.com/file/q0fxrrku9uobh8c/Minidump.rar/file

Windowsunuz güncel mi ? Bi ara bende aynı sorunu yaşıyordum windows güncelleyince sorun düzelmişti.

evet etkinleştirildi
MemTest86 ile ramlerinizi test edin. Ayrıca SYS onarımı yapın ve BİOS güncelleyin.

MemTest86 ile ramlerinizi test edin. Ayrıca SYS onarımı yapın ve BİOS güncelleyin.

MEMSTEST86 ile ramlerimi birazdan test edeceğim. SYS onarımınıda aynı şekilde. Biosumu 2 gün önce güncelledim. Haberdar ederim.

HitmanPro ile güvenli kipte default scan yapın, MemTest86 ile RAM'lerinizi teste sokun. BETA sürüm BIOS kurmuşsunuz, bir daha kurmayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,520
Üyeler
184,942
Son üye
jhondurans
Geri