Hocam sen nasıl bir kralsın ya... Tamamen benim cahilliğime gelmiş. Diskleri sildikten sonra dediğin gibi kurulum ekranında Create Partition yapmam gerekiyormuş onu yaptıktan sonra siyah ekranda kurulum başladı ve şu an devam ediyor. Cahil gibi direkt kuruluma geçmeye çalışmışım. Ne kadar...
Yeni indirdiğim bir dosyaydı. Windows'un sitesinden en güncelini indirdim.
1734270859
Bu arada CMD'de list disk yazdığım zaman yüklediğim diskte Free Space 0 olarak gözüküyor burada bir problem olabilir mi?
Windows yükleme ekranında yüklemek istediğim diski seçtikten sonra gelen yükleme ekranında. Örneğin %75'e kadar geliyor sonra direkt mavi arkaplanda önüme bu çıkıyor.
Hocam yüklediğim İSO'yu yazarken tam olarak aynısını yaptım. Diski MBR'ye çevirmelisin dedi birisi. Bunun hakkında ne düşünüyorsun
i5-7500, GTX 1060 6GB, Gigabyte B250M Gaming, 16 GB 2400 MHz Ram var hocam. Hemen şimdi dediğinizi deneyeceğim.
Rufus'tan MBR olarak eski BIOS sisteme Windows 11 yüklemek istedim ama yükleme ekranında bir yerden sonra yükleme başarısız oldu hatası alıyorum. Windows da açılmıyor şimdi ne yapacağım? 😕