Arama sonuçları: *

1. A

Modding Win 11 geçtim beğenmedim win 10 nasıl geçerim?

ayarlar kısmında var ama önceki sürüme geri dön diye ?
  2. A

Modding Win 11 geçtim beğenmedim win 10 nasıl geçerim?

win11 geçtim fakat beğenmedim tekrar verilerimi kaybetmeden aynı şekilde 10'a nasıl geçebilirim ?
  3. A

Modding Windows 10'dan 11 geçiş veriler siliniyor mu ?

ram 16 var bende kaç tüketiyor sende valorant oynarm hep 1683303468 ahriyetten bios sıfırlanıyor her acılısta konu actım bununla ılgılı geçsem düzelir mi caaba
  4. A

fps drop vs yaşarmıyım oyunlarda veya normal gezinirken kasmalar vs
  5. A

arkadaşlar windows update ayarlarına girdim orda win 11 desteklediğini sistemim indir ve yükle yazısı var benim oyunlarım var masaüstünde önemli klasörler ve belgeler var ben win 11 e geçtiğimde bütün sistem ayarları bios ve en önemlisi oyunlar ve masaüstündeki düzenim belgeler klasörler gidicek...
  6. A

GBT Mİ MBR Mİ hangisi

aynen ozaman sorun yok gibi az dedin ya üzdün beni
  7. A

GBT Mİ MBR Mİ hangisi

win 10 64 usb yazdırdım eve geçince kurucam biostan update ile güncelleştiricem son olarak windows 10 son sürüm bilgisini öğrenebilri miyim?
  8. A

GBT Mİ MBR Mİ hangisi

ne olucak ki? ya internet cafedeyim yer olmadıgı için direk yazdıramadım updateden neden az olsun ki? moralim bozuldu bak
  9. A

GBT Mİ MBR Mİ hangisi

gbt seçtim yalniz windows sitesinden indirmedim Recep başlaş 27 kasım 2021 tarihinde paylaştım siteden indirdim 22h2 güncel mi? değilse windows updateden güncelleyebiliyormuyuz?
  10. A

GBT Mİ MBR Mİ hangisi

yeni sistem aldım Windows'u usb yazdırcam fakat sistemde windows hiç bişey kurulu değil hangisini seçicem?
  11. A

Modding windows sürümü doğru mu?

sonra direk biostan kuruyoz baska bisey yok yani 1672834824 evet ordan indirmiştim ama flasa yazdırsam rufusa gerek yok dimi
  12. A

flhasa yazdırıp indireyim rufusa gerek yok dimi dosyayı flaşa indirtiyoz
  13. A

merhaba windowsun sitesinden indiremedim bi site buldum techopat sitesinden win 10 sürüm 22h2 yazıyor idi doğru mu indiriyorum yeni sisteme kurucam da en son sürümü sistemi kuruduktan sonra windows updateden mi kurcam? 1672834136 yazmayı unuttum rufusa yazarken yeni sistem aldım windows kurulu...
  14. A

Hangi̇ Wi̇ndows Kurmaliyim?

tamamdır 1672783505 teşekkürler 😊
  15. A

tamamdır yarın halletcem artık inş yaparm youtubeeden bakarak diyelim kurdum driver olarak islemcş anakart ekran kartı driver kıracam bios naska?
  16. A

hmm iyi ozaman canımsın bu professionnel pro oluyor dimi onu kursam daha mantıklı gibi ne diyon knk
  17. A

attığın linkte kurarken win 10 pro çıkcak mı?
  18. A

ok win 10 64 bit indircem ozaman dediğin gibi bilgisayarcı gitsem 200 tl para alır
  19. A

knk 11 kötü dedin korkuttun beni, d umarım cafeden usb bulaşmaz virüs fln
  20. A

senin linkten dosya indirip o rusuf mu ne programla usb yazdırıp eve gelip kuruyom dimi virüs bulaşmasın? 1672782192 win 10 64 kırcam
Top Bottom