Arama sonuçları: *

• Users: atachu
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. atachu

bir ses kaydını bir videoya nasıl ekleyebilirim ?

arkadaşlar bir proje için bir video çektik ama ses yankılı oludğundan röportaj yaptığımız kişinin önüne bir başka telefondan ses kaydı açtık. şimdi bu ses kaydıyla bu videoyu nasıl birleştirebilirim ?
  2. atachu

Telefondan PC ye Kablosuz Fotoğraf/Dosya Aktarma

airdroid uygulamasını kullanıyordum ben ama çok düşük çözünürlüklü aktarıyor
  3. atachu

win 10 educationdan pro ya nasıl geçeceğiz ?

arkadaşlar arkadşımda win10 pro anahtarı var ama bilgisayarcı gidip education kurmuş çocuk etkinleştiremiyor. windowsun sitesinden vs format ATMADAN pro ya yükseltme şansımız var mı ? yükselttikten sonra etkinleştireceğiz 1612273729 acil yardım lazım arkadaşlar
  4. atachu

Utorrent Web Virüslümü

utorrent ve bittorrentte webhelper denen nane var. virüs sayıalbilecek bir yazılım. o yüzden torrent yoluyla bir şey indireceksen QBİTTORRENT öneririm
  5. atachu

AntiVirüs programı kullanmalı mıyım?

bende defender bile kapalı. virüs programları bana çok gereksiz geliyor. dikkatli olunduğu sürece virüs girmez. genede kurabilirsin istersen bir program
  6. atachu

qbittorrent'te indirme bitince kendini kapatma var mı ?

dizi indireceğim ama kimseye gidip para verme git korsan indir demediğim ve korsana özendirmediğim için forum kurallarına aykırı bir şey yapmıyorum. ayrıca dizi sadece disney + ta var ve ne yazıkki disney + ta türkiyede yok
  7. atachu

qbittorrent'te indirme bitince kendini kapatma var mı ?

korsana destek yok emek hırsızısın diye ağlayacak arkadaşlar önden torrentin korsan oyun için olmadığını söyleyerek soruma geçeyim. bittorrent ve utorrent te indirme bitince kendini kapatma özelliği var ama malesef qbittorrentin menülerinde öyle bir şey bulamadım. qbittorrentte böyle bir özellik...
  8. atachu

önerdiğiniz antivirüs programı

https://www.kaspersky.com.tr/downloads/thank-you/total-security-free-trial tamamdır arkadaşlar indiriyorum teşekkür ederim hepinize
  9. atachu

kurup bir kere taratıp sileceğim için 40 tl vermek istemiyorum. cracklide indirmek istemiyorum ondan deneme sürümüne nereden erişebilirim ? kendi sitesi olduğunu tahmin ettiğim linkten ulaşamadım malesef sayfa yülenmedi (internetimde değil sayfada problem)
  10. atachu

ücretsiz indirebileceğim bir yer var mı 1607030722 deneme sürümü vs
  11. atachu

arkadaşlar kendimi bildim bileli antivirüs kullanmam ve bugüne kadar hiç virüs girmedi pc ye. genede güvenceye almak istiyorum kendimi, şöyle genel bi taratayım sistemi akarı kokarı varmı diye. hangi programı önerirsiniz ? şöyle incik cıncık etsin bi tarasın sistemi tek tuşla 1607030642...
  12. atachu

Wallpaper Engine Ayarlar (Windows ile birlikte başlat YÜKSEK ÖNCELİK)

indirdiğin hali gibi kalsın işte ben öyle kullanıyorum uzun zamandır
  13. atachu

Sahte word kullanmak sıkıntı olur mu?

ben o uygulamaların satın alınabildiğini şimdi öğrendim
  14. atachu

Windows cmdden hack yapilir mı?

aman hocam hack delisi yaparlar seni dikkat MuSaLLaT atarlar
  15. atachu

ben daha ayyıldız timde padawan seviyesindeyim yüzbaşına söylerim seni hack delisi yapar (bronz oluyom la bi mesaj sonra) 1605002919 vendetta maskesi takıp internete hack videosu yüklüyosun sonra seni içeri alıyolar ama unutma girmek kolay çıkmak zordur
  16. atachu

ayyıldız tim de yüzbaşı komutan jedi master oluyon
  17. atachu

hawli oluyon
  18. atachu

tabi https://hackertyper.net/
  19. atachu

Windows 10 oem key alınacak site önerisi

cmd den etkinleştir key e para verme hiç