- Reaksiyon skoru
- 73
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayyilfiz time nasıl uye olucam? Onlar ders veriyomu hack dersi?ayyıldız tim de yüzbaşı komutan jedi master oluyon
btk ders mi yoksa Ayyıldıztim dersleri mi?
Ayyilfiz time nasıl uye olucam? Onlar ders veriyomu hack dersi?ayyıldız tim de yüzbaşı komutan jedi master oluyon
ben daha ayyıldız timde padawan seviyesindeyim yüzbaşına söylerim seni hack delisi yaparbne heçkır olacam seni heçklicem ayyıldız tim i tanıyom bne hıh![]()
vendetta maskesi takıp internete hack videosu yüklüyosun sonra seni içeri alıyolar ama unutma girmek kolay çıkmak zordurAyyilfiz time nasıl uye olucam? Onlar ders veriyomu hack dersi?
btk ders mi yoksa Ayyıldıztim dersleri mi?
aman hocam hack delisi yaparlar seni dikkatAyyıldız tim denilen grup bir avuç lamer'dan ibaret, çoluk, çocuğu kandıran bir oluşum. Başka hack gruplarının hacklediği siteleri sanki kendileri hacklemiş gibi gösteren. Kendi yaptıkları sitelere index atıp, İsrail'de ki bir siteyi hackledik süsü veren bir grup.
Arkadaş direkt atomu parçalamaya çalışıyor.Yapılabilir ve hatta kısmen Linux'daki olaya benzer şekilde.
CMD'ye de yol ekleyip tool kullanabiliyoruz tam yetkilendirme olmadığı için sorun çıkarabilir.
Kısacası gerek yok.![]()
ben direk cmd acılsın kod yazim hack yapim istiyorum tool falan ugrasamam isim gucum var saten ben direk hack yapmaya calisiyom. terminal kullanirim tmm saol.Arkadaş direkt atomu parçalamaya çalışıyor.
Bahtiyar Tiyatro,
Sen direkt hiçbir şey yapmadan direkt CMD'den hack yapmaktan mı söz ediyorsun?
Windows Command Line hack işlemleri için yapılmadı. Windows'u kontrol etmek için yapıldı. Eğer hack yapmak istiyorsan Kali Linux gibi profesyonel Linux dağıtımlarını kullanmalısın.Cmdden hack yapilir mi arkadaslar?
Amacını çözemedim. İllegal bir şey yapmaya çalışmazsın umarım.ben direk cmd acılsın kod yazim hack yapim istiyorum tool falan ugrasamam isim gucum var saten ben direk hack yapmaya calisiyom. terminal kullanirim tmm saol.
bende arkadaşın amacını tam çözemedim kesin birinin hesabını çalmaya falan çalışacaktırAmacını çözemedim. İllegal bir şey yapmaya çalışmazsın umarım.