Arama sonuçları: *

1. aykutcan

Windows başlat çubuğu logoların siyah olması

evet devam ediyor riot games ticket attım oyunun log doslarını istediler cevap bekliyorum
  2. aykutcan

hayır crack değil lisanslı
  3. aykutcan

bu sürüm resmi bir windows sürümü değil zaten beta sürümü 1620971641 ekstra yapmam gerek bir şey varmı
  4. aykutcan

Hayırlı bayramlar arkadaşlar valorant a bu sabah gelen güncellemeyi yaptım oyunu çalıştırınca btütün dosyalar windows logoları hepsi böyle siyah kalıyor bilgisayarımı yeniden başlatmadığım sürecede düzelmiyor winber
  5. aykutcan

Dosya küçük pencere.

Merhaba bilgisayarımda sorun oldu bugün format atmak zorunda kaldım formatı attım ama dosyalara girince yandaki küçük pencere olmadığını farkettim nasıl geri getirebilirim ve onu ismi ney?
  6. aykutcan

Lenovo ıdaepad 320

konuyu kapatabilir misiniz teşekkür ederim format disk mi değiştirdim düzeldi aynı zamanda ram de de sorun var
  7. aykutcan

Lenovo ıdaepad 320

GPT olarak yazdırdım UEFIE desteğide açık GPT olarak yazdırdım UEFIE desteği de açık
  8. aykutcan

Lenovo ıdaepad 320

başka bir bilgisayar da atmaya çalıştığımda atıyorum sürekli kullandığım bellek
  9. aykutcan

Lenovo ıdaepad 320

format ataken böyle bir sorun yaşıyorum yardımcı olabilirmisiniz laptop çökmüş sadece windows logosu dönüyor du
Geri