windows 10 yazıyorsan GPT olarak yazman gerek.aynı zamanda biostan uefı seçeneğini ayarlaman lazım.başka bir bilgisayar da atmaya çalıştığımda atıyorum sürekli kullandığım bellek
Ayarlı olmasa Kurulum ekranı bile gelmez.windows 10 yazıyorsan GPT olarak yazman gerek.aynı zamanda biostan uefı seçeneğini ayarlaman lazım.
bıos/uefı olarak yazmışsada sıkıntılı olabilir.hele 2004 kuruyorsaAyarlı olmasa Kurulum ekranı bile gelmez.
GPT olarak yazdırdım UEFIE desteğide açıkwindows 10 yazıyorsan GPT olarak yazman gerek.aynı zamanda biostan uefı seçeneğini ayarlaman lazım.
GPT olarak yazdırdım UEFIE desteği de açıkwindows 10 yazıyorsan GPT olarak yazman gerek.aynı zamanda biostan uefı seçeneğini ayarlaman lazım.
2004 hatalı değil.bıos/uefı olarak yazmışsada sıkıntılı olabilir.hele 2004 kuruyorsan![]()
hatalı demedim kanka 2004 sürümünde Rufustan GPT olarak yazman gerek.bende diyorumki arkadaş BİOS/UEFI olarak yazmış olabilir.2004 hatalı değil.
o zaman yorum yapamayacağım kanka :GPT olarak yazdırdım UEFIE desteğide açık
GPT olarak yazdırdım UEFIE desteği de açık
konuyu kapatabilir misiniz teşekkür ederim format disk mi değiştirdim düzeldi aynı zamanda ram de de sorun varformat ataken böyle bir sorun yaşıyorum yardımcı olabilirmisiniz laptop çökmüş sadece windows logosu dönüyor du