Arama sonuçları: *

1. bqrr0595

Bu duvar kağıdını nerede bulabilirim?

https://wallpapercave.com/w/wp9480374
  2. bqrr0595

Cmd ile windows etkinleştirdim pişman oldum

olaya bi girişi varki sanki fbi evini bastı al bi lisans anahtarı değiştir beğenmediysen lisans anahtarını
  3. bqrr0595

windows 10 20h2 güncellemesi geldi fakat güncellenmiyor

senden duyunca hemen indirdim güncelledim sıkıntı cıkmadı
  4. bqrr0595

Bir Mavi ekran vakası

teşekkür ederim yardımın için
  5. bqrr0595

Bir Mavi ekran vakası

up up up yardım bekleniyor
  6. bqrr0595

Bir Mavi ekran vakası

ekledim
  7. bqrr0595

Bir Mavi ekran vakası

arkadaşlar çalıştığım için pek fazla bilgisayarla ilgilenemiyorum bir kaç günde bir oyun için vs oturabiliyorum başına son 2 seferdir başıma bir mavi ekran hatası aldı gidiyor sebebini bilemedim doğrusu kernel security check failure yazdı en son hatada bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum
  8. bqrr0595

Windows deneme sürümü bitince nolur?

napacan yasalını masalını o kadar para verilir mi etkinleştir bi şekil kullan işte kolundan tutup götürmezler korkma
  9. bqrr0595

Windows deneme sürümü bitince nolur?

kimse yapmamış ben yapayım " denemiş olursun "
  10. bqrr0595

7 saniyede açılan bilgisayar !

bilgisayar bekleme modunda bekliyor olablr mi ?
  11. bqrr0595

Hacklendim lütfen yardımcı olun

problem çözülmüş sanırım an itibari ile bilgilendirme için soruyorum bu tür saldırılarla karşılaşan arkadaşlar için hukuki süreç başlanıgıcı nasıl oluyor nerelere başvurulması gerekiyor şahsi donanımlarımıza ve cihazlarımıza bu saldırıları aldıktan sonra yapmamız ve yapmamamız gerekenler neler...
  12. bqrr0595

HZ.DUYARKASICI dostum negatif reaksiyonunu ver gec ne polemik yapıyorsun yapma böyle şeyler edit: bak ne güzel yedim negatif reaksiyonumu
  13. bqrr0595

o kısmı okumamışım :S 1603987913 trolleyen kişilerin zira varsa öyle biri ciddi değilse yani yaptığı şeyden bahsediyorum
  14. bqrr0595

öncelikle geçmiş olsun bu dandirik dark comet felan gibi eğlence hacking tools lardan değildir diye düşünüyorum öyleyse komik değil çünkü windows u formatla bence darkcomet den felan rat yediyse komik değil :|
  15. bqrr0595

Kalıcı olarak kaldırıldı.

KAYNAK: yazdıklarının hepsi burda yazıyor ucuna yapıldı edildi yazdın orjinal mi oldu vikipedi bile kaynak yazdıgına ki google ın kendi kaynaklarındada bunlar acıklanıyor zaten yazdıkların kayda değer bişey bile değil ki ön bilgi, bana elinle yazdıgın 500 satır kodlara alıntı demişim gibi...
  16. bqrr0595

kendiniz yazmadığınıza göre androidi burda yazanlar bir yerden alıntı sonuna yazılmıştır edilmiştir yazınca orjinal olmuyor
  17. bqrr0595

güzel kopyala yapıştır geliyorusn ama tartışmaya gelmedim ben senle sadece bunun yeri burası değil sadece bunu söylüyorum yoksa 10 yıllık tartışma bu dediğin android linux mu ayrı işletim sistemi mi bende değilcilerin savunmalarını copy paste ederim sabaha kadar sürer sadece İLK YAZDIKLARIN İÇİN...
  18. bqrr0595

windowsun stabilitesini savunmuyorum haklısınız hatta kendim dahi 6 ayda 1 senede bir windowsu formatlamanın performansa etkisi olduguna inanan birisiyim ama çözüm süreci burda değil bu konunun onu anlatmak istedim android linux mu değilmi konusuna gelirsek android in sistem çekirdeği linux...
  19. bqrr0595

yani yanlış anladıysam düzelt konunun özeti microsoftun 150 bin tane tester kullanıp işletim sistemine okey hata vermiyor dediği halde kullanıcıların karsılaştığı sorunları gec düzeltmesi ama linux gibi açık kaynak kodlu işletim sistemlerinin hatalarının kullanıcılar tarafından kendi kendine...
  20. bqrr0595

kullanıcılar için buldugunuz sorun ve acıklar için başlat geri bildirim merkezi ekranından şikayet oluşturabiliyorsunuz sizinki tespitten ziyade karşılşaştırma gibi olmuş gerçek bir sıkıntı dahi değil dediğiniz gibi siz yaşamışsınız başkası yaşamamış ama şimdi bunun ardından aa bende sıkıntı...
Top Bottom