Arama sonuçları: *

1. cagdascelebi

Bilgisayarımı satıyorum ama dosyalarımı saklamam lazım yardımcı olur musunuz?

mega.nz 20gb a kadar ücretsiz bir şekilde depolama yapabilirsiniz.
  2. cagdascelebi

Windows 10 laptopa windows 7 kurma

Korunmasını istediğin tüm dosyalarını yerel disk D ye atacaksın o zaman. Bu arada dikkat etmen gereken çok önemli bir yer var, diskleri biçimlendirme kısmına geldiğinde yerel disk d yi biçimlendirmeyeceksin. Sadece yerel disk c yi biçimlendir ve sonra kuruluma devam et. Yerel disk c yi nasıl...
  3. cagdascelebi

Şu an sistem hangi diske kurulu acaba ? C mi D mi
  4. cagdascelebi

Dostum ben senin iyiliğini düşünüyorum. 64bit kurabilirsin gerçekten hiç önemli değil fakat o sistem 32bit te daha rahat çalışacaktır. 64bit işletim sistemi isteyen oyunların %99 unu açmayacak o %1 i de 5 10 fps ile oynayacaksın. 5 10 fps aldığını görünce sende oynamayacağın için hiç girişme ki...
  5. cagdascelebi

İnternet cafe simulator windows 7 de desteklemiyor diye biliyorum. Desteklese bile 5 fps ile iyi oyunlar sizlere.
  6. cagdascelebi

Çoğu steam oyunu dediğin 1 oyundan örnek verir misin ?
  7. cagdascelebi

O sistem 64 bit işletim sistemi gerektirecek oyunları açar mı peki ?
  8. cagdascelebi

Mesela hangisi ?
  9. cagdascelebi

Neden daha rahat çalışmasın ki
  10. cagdascelebi

Bari 32 bit versiyonunu atsaydınız
  11. cagdascelebi

Dostum rufus programı ile iso dosyasını usbye yazdır. Bilgisayarı yeniden başlatırken boot menüsünden usb ile başlat. Boot menüsü çoğunlukla F12 tuşu oluyor. Eğer F12 ye basınca açılmazsa FN+F12 dene. Win7 ne kadar ram tüketirden ziyade senin arka planda ne çalıştıracağın önemli. Win7 den başka...
  12. cagdascelebi

O laptopa win10u kim kurdu :D 32bit mi 64 bit mi istiyorsun diye sormadan önce 32bit tavsiye ediyorum ve linki bırakıyorum. https://www.mediafire.com/file/36jdd22rgf0k7ih/Ultmt32-072022.rar/file
  13. cagdascelebi

flasha win 10 kuramıyorum 8gb istiyor ama olmuyor

Dostum çünkü indirdiğin dosyalar yerel disk c ye kaydolur. Eğer internet download manager kullanıyorsan indirme yerini yerel disk d olarak ayarlayıp tekrar indirmeyi dene.
  14. cagdascelebi

çalıştıra %temp% yazınca bu dosyayı nasıl açmak istersiniz yazıyor

https://prnt.sc/Ixj5xC4CLtMG Gizli klasör vs olabilir belki ama bende görünüyor
  15. cagdascelebi

çalıştıra %temp% yazınca bu dosyayı nasıl açmak istersiniz yazıyor

C:\Users\"kullanıcı adın"\AppData\Local Bu konuma gelip temp dosyasını bulmayı dene
  16. cagdascelebi

Windows 10 pro kendiliğinden aktifleşti

Daha önce kod ile etkinleştirilme yapıldıysa otomatik bir şekilde tekrardan etkinleşiyor. Ben win11 için etkinleştirme kodu aldım. Sonra windows 10 a çevirmek istedim Windows 10 home attım etkinleştirme yapıldı, win10 pro attım yine de etkinleştirme otomatik bir şekilde yapıldı.
  17. cagdascelebi

Windows 10'da Kalmalı Mıyım Yoksa Windows 11'e geçmeli miyim?

Oyunlarda hile vs kullanmayı seviyorsan tavsiye etmiyorum. Çoğu hile win11 de problem çıkarıyor.
  18. cagdascelebi

win 10 kullanıyorum artık win 11 e geçmeli miyim ?

Geç dostum geç. Herkes illa ki win11 e geçecek. Şimdiden işletim sistemine hakim olursun.
  19. cagdascelebi

KEYLOGERLI PC FORMAT

Tamamdır :) kolay gelsin
  20. cagdascelebi

KEYLOGERLI PC FORMAT

Aynen öyle. D diskine dokunma (kaç gb olduğuna bakarak hangi diskin d olduğunu anlarsın zaten)
Top Bottom