Neler Yeni

Windows 10 laptopa windows 7 kurma

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001

ReDanger

80+ Bronze

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001

ReDanger

80+ Bronze

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
İnternet cafe simulator. Aim lab. Kurmaya çalıştığımda 32bit olmaz tarzı bir uyarı verdi.
İnternet cafe simulator windows 7 de desteklemiyor diye biliyorum. Desteklese bile 5 fps ile iyi oyunlar sizlere.

ReDanger

80+ Bronze

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Denedim sadece açarmı diye merak etmiştim.
Dostum ben senin iyiliğini düşünüyorum. 64bit kurabilirsin gerçekten hiç önemli değil fakat o sistem 32bit te daha rahat çalışacaktır. 64bit işletim sistemi isteyen oyunların %99 unu açmayacak o %1 i de 5 10 fps ile oynayacaksın. 5 10 fps aldığını görünce sende oynamayacağın için hiç girişme ki seninde tadın kaçmasın. İnternetinin kısıtlı olduğunu söyledin ve o internet ile oyunu indirip gblerini heba etmeni istemiyorum, sen de istemezsin bence. Tabii ki dediğim gibi yine de karar senin. Format ile ilgili bir problem yaşarsan profilimde instagram ve discord adreslerim var.

ReDanger

80+ Bronze
Dostum ben senin iyiliğini düşünüyorum. 64bit kurabilirsin gerçekten hiç önemli değil fakat o sistem 32bit te daha rahat çalışacaktır. 64bit işletim sistemi isteyen oyunların %99 unu açmayacak o %1 i de 5 10 fps ile oynayacaksın. 5 10 fps aldığını görünce sende oynamayacağın için hiç girişme ki seninde tadın kaçmasın. İnternetinin kısıtlı olduğunu söyledin ve o internet ile oyunu indirip gblerini heba etmeni istemiyorum, sen de istemezsin bence. Tabii ki dediğim gibi yine de karar senin. Format ile ilgili bir problem yaşarsan profilimde instagram ve discord adreslerim var.
Teşşekür ederim hocam benim size kızdığım yok. Sadece başka bir arkadaş 64bit 2gbde rahat çalıştı dediği için kurmuşken 64bit kurayım dedim. Dediğiniz gibi dediğim tarz oyunlarda max 15 20 fps olucak ve oyunu tadı kaçıcak. Hocam birde içinde önemli bilgiler var, onların gitmesini istemiyorum diye diski 2ye böldüm. Windowsu D diskine kurmam gerekiyor sanırım bir yanlışım yok değilmi?

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Teşşekür ederim hocam benim size kızdığım yok. Sadece başka bir arkadaş 64bit 2gbde rahat çalıştı dediği için kurmuşken 64bit kurayım dedim. Dediğiniz gibi dediğim tarz oyunlarda max 15 20 fps olucak ve oyunu tadı kaçıcak. Hocam birde içinde önemli bilgiler var, onların gitmesini istemiyorum diye diski 2ye böldüm. Windowsu D diskine kurmam gerekiyor sanırım bir yanlışım yok değilmi?
Şu an sistem hangi diske kurulu acaba ? C mi D mi

ReDanger

80+ Bronze

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,970
İsim
Emre Zengin