Ümitcan Uygun
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim W10 AME'nin 32 bit sürümü var mı?yani?
Kardeşim W10 AME'nin 32 bit sürümü var mı?yani?
Scripti 32 bitte de çalıştırabiliyorsun diye biliyorum.Kardeşim W10 AME'nin 32 bit sürümü var mı?
Script için teşekkürler hocam ama sadece fantezi amaçlı kurduğumu konunun başında söylemiştim.Windows 10 2015 / 2016 LTSB + LTSC 1809 sürümleri son çıkan w10 işletim sistemlerinden daha hızlı ve rahat çalıştığı aşikar zaten. Nedenide, Microsoft store ve metro application uygulamalarının bulunmamasından kaynaklı. Ram işlemci düşükse eğer, konuda verilen işlemler kısmende olsa sistemi rahatlatabilir ne varki, sistemde bu kapsamda kuşa döndüğünden dolayı ortada w10 ile ilgili emareler işlevlerde yok olacağınıda bilmek gerekli. Çok düşük donanıma sahip olan cihazlar için windows kurmak yersiz linux işletim sistemlerini kurmak bu bağlamda daha mantıklı olacaktır. Linux mint xfce, Linux lite ve Xubuntu sistemleri bu bakımdan hızlı olan sistemler tavsiye edilir.
Forumda daha evvel windows 10 performans aracını hazırlayıp vermiştim. Sistemi kuşa çevirmeden temel olan sisteme ağırlık veren servislerin kapatılmasıyla alakalı olarak, performans tanımlamaları yaptığım windows 10 performans script'ini çalıştırarak w10 sistemlerine kurulumdan sonra uygulamak büyük oranda performans sağlayacaktır. Emek verilip hazırlanmış bir konu sonuçta ancak beğendiğimi söyleyemiyeceğim. Donanımları düşük olan pc'lere ne gerek var w10 sistemi kurmaya o zaman. Google chrome kurup açtığınızda ram zaten 1gb'ın üzerine çıkacak yine, ne anladım bu işten dedirten türden bir şey diyelim. Yinede bizlerle paylaşıldığı için teşekkür'ler belki birilerinin işine yarar ayrı konu.
windows 10 performans script'i -> Kaynak link