NouXle
80+
- Reaksiyon skoru
- 120
tamamdır bakayımBİOS üzerinde b450 anakartlarda securtiy kısmında TPM olması lazım oraya bir bakarmısınız ?
tamamdır bakayımBİOS üzerinde b450 anakartlarda securtiy kısmında TPM olması lazım oraya bir bakarmısınız ?
Hocam dark modda kullanıyorum ve yazı siyah, gözükmüyor?
Sistem bilgilerini paylaşabilirmisin lütfen.
Intel Celeron N2820 2.13 GHz - CPU
Intel HD Grafics Family - GPU
4 GB DDR2 667 MHz - RAM
500 GB 5400 RPM - HDD
Düşük gereksinimli olduğu için kaldıracağını düşünüyorum. Şu an Windows 10 Pro Insider kullanıyorum.
burdayım ne yapmam lazımBİOS üzerinde b450 anakartlarda securtiy kısmında TPM olması lazım oraya bir bakarmısınız ?
Zaten beklemek zorundayım, TPM 2.0 çipim yok.Merhaba tekrardan en az 8gb ram istiyor windows 11 biraz kasma donma olabilir en azından şimdilik tam sürüm çıkmasını bekleyin lütfen.![]()
lütfen son yazdığıma tekrar bakarmısınız.Zaten beklemek zorundayım, TPM 2.0 çipim yok.![]()
Evet, şimdi baktım. Umarım kasmaz çünkü Windows 11 Home yüklemek istiyorum bilgisayarıma. (Pro kasarsa Home yüklerim yoksa Pro'cuyum benlütfen son yazdığıma tekrar bakarmısınız.![]()
F7 basıp advanced kısmında olması lazım Advanced > PCH-FW Configuration > TPM Device Selectionburda
e yokF7 basıp advanced kısmında olması lazım Advanced > PCH-FW Configuration > TPM Device Selection
Kasmaması için bu ayarları yapmayı unutmayın ve yedek bir usb de umarım hoşunuza gider.Evet, şimdi baktım. Umarım kasmaz çünkü Windows 11 Home yüklemek istiyorum bilgisayarıma. (Pro kasarsa Home yüklerim yoksa Pro'cuyum ben)
Merhaba resimde gözüken FTPM olan ilk baştaki seçenek dostum TPM.e yok