Win 11 LTSC kullanılır mı ?

Quiwick

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,282
Arkadaşlar CPUİD virüs olayından sonra format atmak için bahanem oldu ve Windows 11 IoT Enterprise LTSC yi denemek istiyorum aktif olarak kullananlar varsa oyunlarda vb. herhangi bir sorun var mı yok mu deneyimlerini paylaşabilirse memnun olurum. Birde iso dosyasını nerden indirmem gerekiyor ?

Sistem Özellikleri;
RX7600 8gb
R5 5500
2x8 ram 3200mhz
b450 tomahawk max

Arkadaşlar CPUİD virüs olayından sonra bahaneyle format atasım geldi ve Windows 11 IoT Enterprise LTSC yi denemek istiyorum aktif olarak kullananlar varsa oyunlarda vb. herhangi bir sorun var mı yok mu deneyimlerini paylaşabilirse memnun olurum. Birde iso dosyasını nerden indirmem gerekiyor ?

Sistem Özellikleri;
RX7600 8gb
R5 5500
2x8 ram 3200mhz
b450 tomahawk max
ben 1 hafta önce denemiştim içerisinde sadece Edge ve Windows Defender var Microsoft store yok cmd komutuyla akfif edebiliyorsun ama bence prodan çok da farkı yok boşta işlemci ram kullanımı bile aynı hatta hız olarak pro ltsc den daha iyi pro öneririm gereksiz uygulamaları silersiniz windows uptade yaptıktan sonra tertemiz olur

ben 1 hafta önce denemiştim içerisinde sadece Edge ve Windows Defender var Microsoft store yok cmd komutuyla akfif edebiliyorsun ama bence prodan çok da farkı yok boşta işlemci ram kullanımı bile aynı hatta hız olarak pro ltsc den daha iyi pro öneririm gereksiz uygulamaları silersiniz windows uptade yaptıktan sonra tertemiz olur
işlemlerin vb 60 a kadar düştüğünü görmüştüm bu yüzden aktif kullanan varsa akıl almak için konuyu açtım hocam teşekkür ediyorum pek fark etmiyorsa pro dan devam edeyim

işlemlerin vb 60 a kadar düştüğünü görmüştüm bu yüzden aktif kullanan varsa akıl almak için konuyu açtım hocam teşekkür ediyorum pek fark etmiyorsa pro dan devam edeyim
yani evet işlemler düşüyor ama ram kullanımı aynı kaldı yine %18 %20 civarı kullanıyor Pro iyidir hocam mürekkep oluşturmayı falan da kapatın

yani evet işlemler düşüyor ama ram kullanımı aynı kaldı yine %18 %20 civarı kullanıyor Pro iyidir hocam mürekkep oluşturmayı falan da kapatın
githubda bir program vardı onu kullansam yeter herhalde hocam teşekkür ediyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,802
Üyeler
191,169
Son üye
abdprox
Geri