Öncelikle merhaba profilindeki sistemse bios üzerinden TPM'yi açmayı unutma.Dostum imzadaki sisteme kurarsam sıkıntı çıkarmı? Birde Ssd m yok
Merhaba güzel görüşünüz için teşekkür ederim umarım meraklarınızı giderebilmişimdir aklınıza takılan birşeyler olursa lütfen sorun.İnceleme çok güzel olmuş. Ve bilgilerde çok iyi. Elinize sağlık.
Merhaba deneyebilirsiniz yedek bir usb yapmayı unutmayın lütfen konuda belirttiğim gibi.Benim laptop da aygıt yöneticisi tpm 2.0 gözüküyor biosu falan kurcalamayım o zaman hiç
zaten öğle yapacağım şuan insider ile geçebiliyorummacera arama stabil adam akıllı sürüm çıkınca geçersin. Arkandan atlı kovalamıyor
Kaynak nereden efendim ben kullanıcı olarak hiç yaşamadım ama güvenilir bir kaynakmı açıkladı bunu ?win 11 kullanıp oyun oynayacaksanız bazı oyunlar ban atıyor dikkat edin
yabancı kaynakta görmüştüm pubg ban atıyor diyeKaynak nereden efendim ben kullanıcı olarak hiç yaşamadım ama güvenilir bir kaynakmı açıkladı bunu ?
yabancı kaynakta görmüştüm PUBG ve r6 ban atıyor diye
battleeye korumalı çoğu oyun ban atıyormuşyabancı kaynakta görmüştüm PUBG ban atıyor diye
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tekrardan merhaba youtube üzerinde araştırdım fakat böyle bir video mevcut değil güvenilir kaynaklar ile bizleri bilgilendirirmisiniz ?yabancı kaynakta görmüştüm PUBG ban atıyor diye
https://screenrant.com/call-duty-PUBG-banned-windows-11-update/#:~:text=Fans of Call of Duty,their OS to Windows 11.&text=The team from PUBG Corp,prior to its official release.
Konuda Oyunu yeniden başlattıktan sonra başka bir oyuna katıldım ve o zamandan beri beni tekmelemedi. ilk denemede ne olduğunu bilmiyorum demiş yani sorun yok dostum teşekkürler bilgilendirmen için sorun yok.yabancı kaynakta görmüştüm PUBG ban atıyor diye
battleeye korumalı çoğu oyun ban atıyormuş
Deneyebilirsin derken olacak yani değil mi sanki dene belki olmaz gibi konuştunMerhaba deneyebilirsiniz yedek bir usb yapmayı unutmayın lütfen konuda belirttiğim gibi.