Arama sonuçları: *

1. cengizovic

Windows 11 geçilirimi?

Geçilir bence ben beğendim ara yüzünü biraz da sade ve imaj değişimi güzel olmuş. CS2 de oyundan atma hatası alıyordum; yükseltmeyle geçtim denedim birkaç gün sonra tekrar windows 10 geçtim. Sebebi bilgisayarı sıfırlamak olduğu için. Windows 11 de biraz da dosyalar kısmında gecikme var gibi...
  2. cengizovic

Windows 11 e şuan geçilir mi?

Ben de win10 da kaldım hala. Ne zaman geçeyim artık diyorum forumlara girip bakıyorum hala beğenilmiyor, önerilmiyor. Galiba 11 yükleyemeden direkt 12 yükleyeceğiz bu gidişle.
  3. cengizovic

Windows 8.1 pro nasıl etkinleştirilir?

@ThorJ Hocam merhaba tekrar. Bu sefer Windows standart yükledim başka bir laptobuma acaba nasil aktiflestirebilrim? Yine aynı kod ile mi yoksa standart için farklı versiyonu mu var?
  4. cengizovic

Şuan hallettim bir şekilde. Bilmiyorum nasıl oldu anlamadım ama yazı gitti. Kilit ekranı falan değiştirebiliyorum. Güncellemede yaptı baya. Yarın son durumu aktarırım da. Windows 8.1 için gereksiz programları, ayarları kapatma var mı bildiğiniz? Onları da yapmak istiyorum.
  5. cengizovic

Şöyle bir hata veriyor? 1646942938 em son da bu hatayı verdi hocam yönetici olarak çalıştırdığım da. ilk iki kod okey verdi son kodu girince böyle oldu.
  6. cengizovic

Teşekkürler :) bayadır araştırıyordum ama olmadı beceremedim. Akşam deneyeceğim sonucu yazarım.
  7. cengizovic

Tamam teşekkürler son kez bir şey sormak istiyorum. Tekrar w10 sönmeye kalkıştığımda sıkıntı olmqz dimi? Laptopts kendi orjinal anahtarı var. Silinmez dimi?
  8. cengizovic

Başlıkta sonradan düzeltme yapmıştım. Pro sürümüm.
  9. cengizovic

Windows 8.1 iyi midir?

Valla ben 1 hafta önce geçtim. W10 baya yavaştı 8.1 de gayet stabil çalıştı ama bir türlü etkinleştiremedim. Tavsiye ederim gözle görülür fark oldu. Bu arada nasıl etkinleştirebilirim yardımcı olabilecek var mı?
  10. cengizovic

1 hafta önce labtop'a windows 8.1 yükledim. Windows 10a göre gayet hızlı ve etkili çalıştı. Ama sağ aşağıda sürekli windowsu etkinleştir yazısı var ve sürekli gözüme batıyor. Bunu nasıl ortadan kaldırırım yardımcı olur musunuz? İnternetten bulduğum; not defterine bir kod girip, kaydedip cmd...
  11. cengizovic

Modding Windows 10 Home 21 H1 (İs Derlemesi 19043.899) x64 WithApp Türkçe

Hocam indirilmiyor yardımcı olur musunuz? laptobuma indireceğim. biraz eski olduğu için gereksiz şeylerle yavaşlamasını istemiyorum.
  12. cengizovic

Windows 11 Home mu Pro mu?

Bence home. Proda yine gereksiz özellikler var kullanmayacağımız. Kurumsal, işle alakalı vs. Home oyun ve günlük kullanım için en ideali.
  13. cengizovic

Sevilen Ve nefret edilen Windowslar

Windows 95-98 ilk tanıştığım sistemdi. Windows xp şahaneydi benim gözümde. Hala efsanedir. Windows vista çöptü, görünüşü tamamen tilt ediyordu. Windows 8 çok yavaştı. Windows 10 da toparladı ama benim gözüm hala bazen windows xp arıyor.
  14. cengizovic

Bildiğiniz pdf birleştirme düzenleme programı var mı? Ücretsiz..

Genelde dosya düzenlemek olacak, sayfa yeri değiştirme falan birçok özelliğe ihtiyacım oluyor. Sanırım attığın çalışacak gibi indiriyorum. Teşekkürler.
  15. cengizovic

Bilgisayarı yeni topladım virüs falan sokmak istemiyorum ya.
  16. cengizovic

Yok bu olmuyor. Dosya düzenleme lazım bana.
  17. cengizovic

Arkadaşlar sınavlar başladı. bende 20-30 arası her derse ait pdf var bunları birleştireceğim düzenleyeceğim program var mı? Bu dosyaların boyutları 200-300 mb kadar çıkıyor toplu şekilde İnternet üzende var online olarak ama onlara da internet hızı gerekiyor, uploadım çok düşük. Adobe Acrobat...
  18. cengizovic

Ucuza Windows Key Satın Alma Sitesi

Pro da gereksiz kullanmayacağım eklentiler var. Yani hem sade olması hem de oyun için az çok belkide etki etmiyordur fps düşüklüğü yaşamak istemediğim için home tercih ediyorum. Bunu eski bir laptop da denedim. PRO da aşırı kasarken home geçince biraz rahatladı bilgisayar. 1608059846 Hocam...
  19. cengizovic

Ucuza Windows Key Satın Alma Sitesi

Ben de windows 10 home key arıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Bazıları home key diye pro veriyormuş. Bu sorunla uğraşmak istemiyorum.
Geri