Bence 8.1 kullanma tavsiyemdir ya win 7 ya da 10 kullan o işletim sistemi iyi değil benceArkadaşlar herkese merhaba eski bir laptopum var.
İşlemci:intel t4200 2.10 ghz
Ekran kartı dahili
Ram 3gb
Windows 8.1 kurmayı düşündüm iyi performans verir mi yoksa Windows 10 da kalmalımıyım?
(1-2 ay sonra 4gb Ram yapacağım)
Bence çok güzel tasarımı fln da çok hoş w7 desteği kesildi 10 zaten kullanıyor ve bence 3gb 4gb ramde biraz ağır çalışır ben eski 2gb ramlik pc'mde w8.1 kullandım cidden çok hızlıBence 8.1 kullanma tavsiyemdir ya win 7 ya da 10 kullan o işletim sistemi iyi değil bence
8.1 güzeldir ve hızlıdır. Kullanabilirsiniz.Arkadaşlar herkese merhaba eski bir laptopum var.
Ekran kartı dahili
Ram 3gb
Windows 8.1 kurmayı düşündüm iyi performans verir mi yoksa Windows 10 da kalmalımıyım?
ALLA ALAA???Bence 8.1 kullanma tavsiyemdir ya win 7 ya da 10 kullan o işletim sistemi iyi değil bence
belli başlı güvenilir yapımcılar var genelleme yapmayalım hocam çok iyi modlu işletim sistemleri bulunmakta windows 11 gelene kadar hep modlu windowslar kullandım sorun yaşamadım hiçModlu Windows zararlıdır. İçine virüs olabilir.
8.1 pro kurmanı öneririm laptopum varken bende 8.1 pro ile kullandım çok memnundumArkadaşlar herkese merhaba eski bir laptopum var.
Ekran kartı dahili
Ram 3gb
Yine de kullanılmamalı. Belki içinde virüs kötü amaçlı yazılım vardır nereden biliyorsun?belli başlı güvenilir yapımcılar var genelleme yapmayalım hocam çok iyi modlu işletim sistemleri bulunmakta windows 11 gelene kadar hep modlu windowslar kullandım sorun yaşamadım hiç
Hocam peki Embedded Industry PRO mu single launge mi daha iyi olur?Win 8.1 kurmanı tavsiye ederim. Desteği hala devam ediyor ve 2 3 4 gb ramlı pc ler için çok iyi. Win 10 un ağır geldiği tüm sistemelere win 8.1 öneririm
Ben Pro kullanıyordum ama farketmez. Win 8.1 pro ağır değil. Tavsiyem prodan yanadırHocam peki Embedded Industry PRO mu single launge mi daha iyi olur?