Windows 8.1 iyi midir?

Mami48

80+
Reaksiyon skoru
40
Arkadaşlar herkese merhaba eski bir laptopum var.
İşlemci:intel t4200 2.10 ghz
Ekran kartı dahili
Ram 3gb
Windows 8.1 kurmayı düşündüm iyi performans verir mi yoksa Windows 10 da kalmalımıyım?
(1-2 ay sonra 4gb Ram yapacağım)

4 gb ram de win8.1 gayet iyi bende de eski laptobum var 4gb ramli win 8.1 yükledim performans arttı (driver sorunu kalkınca driverlar hızalndırdı).

Ekran kartı dahili
Ram 3gb
Windows 8.1 kurmayı düşündüm iyi performans verir mi yoksa Windows 10 da kalmalımıyım?
Bence 8.1 kullanma tavsiyemdir ya win 7 ya da 10 kullan o işletim sistemi iyi değil bence

Bence 8.1 kullanma tavsiyemdir ya win 7 ya da 10 kullan o işletim sistemi iyi değil bence
Bence çok güzel tasarımı fln da çok hoş w7 desteği kesildi 10 zaten kullanıyor ve bence 3gb 4gb ramde biraz ağır çalışır ben eski 2gb ramlik pc'mde w8.1 kullandım cidden çok hızlı:)

Ekran kartı dahili
Ram 3gb
8.1 güzeldir ve hızlıdır. Kullanabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ALLA ALAA??? :D Windows 7 desteği kesildi, Windows 10 arkadaşın bilgisayarını yavaşlatır.

Modlu Windows zararlıdır. İçine virüs olabilir.
belli başlı güvenilir yapımcılar var genelleme yapmayalım hocam çok iyi modlu işletim sistemleri bulunmakta windows 11 gelene kadar hep modlu windowslar kullandım sorun yaşamadım hiç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı dahili
Ram 3gb
8.1 pro kurmanı öneririm laptopum varken bende 8.1 pro ile kullandım çok memnundum

Windows 8.1 Single Language kullanabilirsiniz.

belli başlı güvenilir yapımcılar var genelleme yapmayalım hocam çok iyi modlu işletim sistemleri bulunmakta windows 11 gelene kadar hep modlu windowslar kullandım sorun yaşamadım hiç
Yine de kullanılmamalı. Belki içinde virüs kötü amaçlı yazılım vardır nereden biliyorsun?

Win 8.1 kurmanı tavsiye ederim. Desteği hala devam ediyor ve 2 3 4 gb ramlı pc ler için çok iyi. Win 10 un ağır geldiği tüm sistemelere win 8.1 öneririm

Win 8.1 kurmanı tavsiye ederim. Desteği hala devam ediyor ve 2 3 4 gb ramlı pc ler için çok iyi. Win 10 un ağır geldiği tüm sistemelere win 8.1 öneririm
Hocam peki Embedded Industry PRO mu single launge mi daha iyi olur?

Valla ben 1 hafta önce geçtim. W10 baya yavaştı 8.1 de gayet stabil çalıştı ama bir türlü etkinleştiremedim. Tavsiye ederim gözle görülür fark oldu.

Bu arada nasıl etkinleştirebilirim yardımcı olabilecek var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,711
Üyeler
185,154
Son üye
Draven25
Geri