Arama sonuçları: *

• Users: cici
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. cici

Yeni unlost fps arttırma

Videoda ne anlatıyor açmaya üşendim
  2. cici

Eski Bilgisayara Windows 10 Kurmak

7700 series dediğin 7730 7750 7770 falandır yani direkt 7700 diye bir kart yok.
  3. cici

Hata mesajları ve çözümleri. ( Part 1 )

?
  4. cici

Eski Laptop' u hızlandırmak için Modlu Windows Önerisi?

Win 7 sürücüsünü dene kurulabilir. Birkaç yıldır vista driveri ile sorunsuz kullanabiliyorum mesela X1650'yi win 8.1'de.
  5. cici

Eski Laptop' u hızlandırmak için Modlu Windows Önerisi?

Modlu windowsların kendin yapıp kullanmak sorun değil fakat paylaşılması yasal değil diye biliyorum(değişmiş olabilir emin değilim.). Çok eski bir HDD varsa low level format atıp win 8.1 kurabilirsin.
  6. cici

Performans Ve Oyun İçin Windows 10 Pro V.S Home

pro ve home farkı ne.
  7. cici

windows 8 mi 10 mu ?

Ekran kartı falan driver desteği en güncel olan. 1616868578 kim diyor? xd
  8. cici

Hangi windows sürümünü kullanıyorsunuz?

Garip olan kart %50 bandında güçlendi(aida64 flops değerlerine göre) 80nm ddr2 bellekli powercolor X1650 PRO... o.O2 win7 desteği olmayan kart(vista ile aynı sayılır gerçi) AMD çıkarmamış bir win8.1 driveri! 😤😤😤😤
  9. cici

Hangi windows sürümünü kullanıyorsunuz?

Windows 8.1 embedded birkaç gündür geçtim garip olan nasıl vista driveri 8.1'e kuruldu? o.O2
  10. cici

Çıkan en berbat Windows!

win 7 hoş fakat driver desteği falan olsa win 10 kullanırdım fakat onda da arkaplanda isteğin dışı sürekli bir şey yükleniyor internet ağırlaşıyor gereksiz disk kullanımı harbi hep yüksek vs. En iyisi harbi win 7. 😎:alien:
  11. cici

EN İYİ WİNDOWS HANGİSİ

Aynı ekran kartı bende de var. :D win7 64 bit kesinlikle. Sürücü olarak vista sürücüsü kurmak lazım X1650'ye win7 çıkarmamış AMD.
  12. cici

EN İYİ WİNDOWS HANGİSİ

Yoo nprmal win7 yazan driver de olabiliyor ama hiç win7 olmadığında vista da çalışıyor diye biliyorum yani ikiside hemen hemen aynı işletim ssitemi. Altyapısı aynı.
  13. cici

EN İYİ WİNDOWS HANGİSİ

Hepsi aynı aslında. Ben en son modlu falan yüklemiştim diye hatırlıyorum. :D
  14. cici

EN İYİ WİNDOWS HANGİSİ

ama vista desteklemesi = win 7 desteklemesi. :alien: benim ekran kartı da en son vista sürücüsü vardı ama win7'de kurdum çalıştı. :cool:
  15. cici

EN İYİ WİNDOWS HANGİSİ

En güncel driver destekleyen. En hoşu ise win 7. 🤤
  16. cici

Hangi Virus Programm kullaniyorsunuz ?

360 TS
Top Bottom