Neler Yeni

Hata mesajları ve çözümleri. ( Part 1 )

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
574
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
1)SES

a)Creative SoundBlaster Audigy Audio bir hata iletisine neden olabilir...

Bir Creative Audigy ses kartı ve yazılımı yükledikten sonra aşağıdaki hata iletilerini alabilirsiniz:
Ctplay2.exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz.

Eacontrol.exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz.

SoundBlaster kartının yeniden yüklenmesi gerekiyor.

Çözüm
Creative SoundBlaster Audigy Audio varsayılan Ses Kayıttan Çalma aygıtı olmayabilir.
Creative SoundBlaster Audigy Audio aygıtını varsayılan Ses Kayıttan Çalma aygıtı olarak ayarlamak için el ile uygulanacak adımlar

2)Grafik ve fotoğraflar...

a)"TWAIN Kaynağı Etkinleştirilemedi" veya "Tarayıcı Bulunamadı" Hata İletisi Görüntüleniyor

Windows Resim Alma (WIA) desteği bulunan bir aygıttan resim alan bir üçüncü taraf programında devam etmekte olan tarama işlemini iptal ederseniz aşağıdaki hata iletilerini alabilirsiniz:
TWAIN kaynağı etkinleştirilemedi.
-veya-
Tarayıcı bulunamadı.

NOT
: Bu davranışın Picture Works PhotoEnhancer sürüm 3.2, Adobe Photoshop ve CorelDRAW gibi üçüncü taraf programlarda oluştuğu bildirilmiştir. Davranışın ayrıca Microsoft HomePublishing 2000'de oluştuğu da bildirilmiştir.

Windows 2000'de bu davranış oluşmaz. Programlar iptal edildiklerinde hatalara neden olmaz.

Çözüm:
b)Dijital kameradan dosya aktarımı başarısız oluyor

Windows XP tabanlı bir bilgisayarda Resim Aktarma Protokolü (PTP) aygıtıyla ilişkili bazı eylemler gerçekleştirdiğinizde aşağıdaki belirtilerle karşılaşabilirsiniz:
Belirti 1:
Sony MemoryStick gibi bir Resim Aktarma Protokolü (PTP) aygıtından çok sayıda dosya veya büyük boyutlu tek bir dosya aktarmaya çalıştığınızda, aşağıdaki hata iletilerinden birini alabilirsiniz:
Hata iletisi 1
Bilgisayar kamerayı veya tarayıcıyı algılayamıyor. Lütfen aygıtın açık olduğundan ve bilgisayarınıza doğru olarak bağlandığından emin olun.
Hata iletisi 2
Geçerli resim kopyalanamadı. Bu resmi kopyalamak için "Yeniden dene"yi tıklatın. Kopyalamayı durdurmak için "İptal"i tıklatın.
Yeniden dene'yi tıklatırsanız hata iletisi yeniden görüntülenir

Son düzenleme:

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,594
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Alıntı olan konularda kaynak belirt lütfen, uyarmıştım bu konuda.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,739
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Windows XP tabanlı bir bilgisayarda Resim Aktarma Protokolü (PTP) aygıtıyla ilişkili bazı eylemler gerçekleştirdiğinizde aşağıdaki belirtilerle karşılaşabilirsiniz:
1658965535060.png
?

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
574
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vallahi kardeşim demsen Farkına bile varmam çok sağ ol! dostum unutmuş olabirim yazmayı , çok teşekkür ederim minnetarim size düzenlemeye yapıyorum hemen :D tekrar dan teşekkür ederim..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntı olan konularda kaynak belirt lütfen, uyarmıştım bu konuda.
@Mehmet Yılmaz

Yorum İçin Teşekkür Ederim Efendim.. Lakın Alıntı Değil '' Uyardınızı Biliyorum '' Efendim Çoğu İnternet Sitelerin'de Bunlar Zatan Mevcut.. Alıntı Olsa Dedğiniz Gibi Yapıyorum Aşağı '' Kaynak Ekliyorum '' Efendim.. Eğer Uygun Olursa Birdaki Yazdığım Konular'da ' Dİp Not Geçıp ' Hiç Bir Kaynakdan Yararlanmamıştır, Diye..

SAYGILARIMLA..

Son düzenleme:

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,594
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Vallahi kardeşim demsen Farkına bile varmam çok sağ ol! dostum unutmuş olabirim yazmayı , çok teşekkür ederim minnetarim size düzenlemeye yapıyorum hemen :D tekrar dan teşekkür ederim..

@Mehmet Yılmaz

Yorum İçin Teşekkür Ederim Efendim.. Lakın Alıntı Değil '' Uyardınızı Biliyorum '' Efendim Çoğu İnternet Sitelerin'de Bunlar Zatan Mevcut.. Alıntı Olsa Dedğiniz Gibi Yapıyorum Aşağı '' Kaynak Ekliyorum '' Efendim..

SAYGILARIMLA..

Konu direkt copy-paste, nasıl alıntı değil?

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
574
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
Son düzenleme:

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,594
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Her İnternet Sitlerinde Bunlar Mevcut Efendim Dediğim Gibi..

@Mehmet Yılmaz

Hattımı Aştıysam Özür Dilerim Efendim.. Bu Konu'da Lütfen İsterseniz Konuyu Silebilirsin Yönetiçisiniz Sonuç'da Size Ve Burdaki Aradaşlara Saygım Sonsuz Efendim..
Hadlik bir durum yok estağfirullah. Biri emek gösterip bir şeyler yazdıysa bunu kullanırken kaynak göstermek gerekiyor emeğe saygı açısından.

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
574
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
Hadlik bir durum yok estağfirullah. Biri emek gösterip bir şeyler yazdıysa bunu kullanırken kaynak göstermek gerekiyor emeğe saygı açısından.
Kendi paylaştığım konuya ne? Diyeyim efendim peki '' Dipnot '' geçıp '' hiç Bir kaynakdan yaralanmamıştır '' geçsem mümkün mu?

@Mehmet Yılmaz

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Kendi paylaştığım konuya ne? Diyeyim efendim peki '' Dipnot '' geçıp '' hiç Bir kaynakdan yaralanmamıştır '' geçsem mümkün mu?

@Mehmet Yılmaz
kanka başka sitedeki yazıyı kopyalamasan efenim dip not falan derdin de yapcak bişey yok bu sefer

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
574
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
kanka başka sitedeki yazıyı kopyalamasan efenim dip not falan derdin de yapcak bişey yok bu sefer
Dostum benim yazdiğim konular ' python , java , C++ , Bilgisayar donanım veya grafik tasarımı '' Açtığım konularun hepsi internet de var yazıyor bu konu da ne yapmam lazım peki ?

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Dostum benim yazdiğim konular ' python , java , C++ , Bilgisayar donanım veya grafik tasarımı '' Açtığım konularun hepsi internet de var yazıyor bu konu da ne yapmam lazım peki ?
benzer olsa lafım olmaz dostum
ama direkt kopyalamışın alıntı değil direkt kendini atmışsın
emek var mı bunda sen söyle
varsa tam olarak hangi kısmında onu da belirtirsin

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
574
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
benzer olsa lafım olmaz dostum
ama direkt kopyalamışın alıntı değil direkt kendini atmışsın
emek var mı bunda sen söyle
varsa tam olarak hangi kısmında onu da belirtirsin
Dostum Benim Atığım Konu Çoğu Web Sitelerinde Mevcut Yönetiçin Attığı Kısım O Adamı Nerden Biliyorsunuz? İnternetten Yapıştırmadığını Lüfen Buna 'da Sen Söyle..

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Dostum Benim Atığım Konu Çoğu Web Sitelerinde Mevcut Yönetiçin Attığı Kısım O Adamı Nerden Biliyorsunuz? İnternetten Yapıştırmadığını Lüfen Buna 'da Sen Söyle..
türkçe can çekişiyor öncelikle
sana kopyalamanla ilgili yargıda bulunan yok
kaynak belirtmemen de sorun değil ilk etapta
ama sonra uyarılınca saçmalaman dikkatimi çekti
bunu sen yapmadın sende biliyorsun
o zaman kaynağı vereceksin,vermiyor musun o zaman da üste çıkmaya çalışmaya gerek yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,425
Üyeler
167,977
Son üye
Terkasohin
Top Bottom