Arama sonuçları: *

• Users: damn2u
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. damn2u

Bilgisayarı 2 ekrana bölmek

Verim alamazsın, seninkinden daha güçlü bir sistemdeyken bile ikinci monitör bazen kastırıyor ve özellikle ana monitörde bir şeyler yaparken ikinci monitörde full ekran video açarsam videoda donmalar oluyor.
  2. damn2u

WİNDOWS 11 DEN NASIL 10 A GEÇEBİLRİİM

Windows 10 güncelleme almayı bırakacak, benim paylaştığım W11'in 23H2 sürümü çok stabil.
  3. damn2u

Güvenmediğim hiç bir şeyi paylaşmam. TNCTR platformu ise burada ki bir çok üyenin yaşından bile eski bir oluşumdur. Türkiye de modifiye windows akımını başlatan platform olarakta bilinir TNCXP çalışması ile.
  4. damn2u

O sistemin Windows 11 ile sorun yaşaması mümkün değil, sorun kullandığınız Windows sürümünde yada donanım/yazılım uyumsuzluğu yaşıyorsunuz. Yedeklerinizi alıp formatla şu sistemi kurun.
  5. damn2u

Çözüldü✓ Windows 11 vs windows 10

Çok güvendiğim bir arkadaşın mod/lite/mini isimli üç çalışması var, kendinize uygun olanı indirip kurun. Tabi önce konularda ki açıklamaları mutlaka okuyun ve ona göre karar verin. Her sistem herkese, her bilgisayar hitap etmeyebilir...
  6. damn2u

Windows 11 güncelleme sonrası geç kapanma sorunu

Bu arada 24H2 sonrası bende de bilgisayarı açarken açılış sesi var ya, ses en kısığın bir üstünde olmasına rağmen şöyle 1-2 saniyeliğine sanki son sesmiş gibi patlama yapıp düzeliyor. Bende düzgün bir modifiye windows sistem çalışmasının yapılmasını bekliyorum, o zaman basacağım formatı. (y)
  7. damn2u

Windows 11 güncelleme sonrası geç kapanma sorunu

24H2 güncellemesi sonrası ise epey büyük bir güncelleme oldu ve çok yeni, hataları olabileceği gibi temiz kurulum olmayan durumlarda sorun çıkartması muhtemel. Sizin yerinizde olsam kısa sürede çözüme ulaşamasaydım format atıp temiz kurulum yapardım.
  8. damn2u

Windows 11 24H2 ISO Dosyası Verebilir Misiniz?

Şu an beta aşamasında, yılın son çeyreğinde final versiyonunun yayınlanması bekleniyor. Beta kullanırım derseniz modifiyeli versiyonu şuradan indirip kurabilirsiniz.
  9. damn2u

Windows Etkinleştirmesini kaldırmak istiyorum

Bir sorun olmaz, kullanmaya devam et.
  10. damn2u

Oyun için custom Windows önerisi

TNCTR'den konulara bakıp sistemine uygun olanı seçebilirsin.
  11. damn2u

Yeni hazır sisteme Windows 11 nerden indirilir?

TNCTR sitesinin modifiye sistemlerini öneririm, kırmızı nickli vip üyelerin sistemlerini gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Kişisel önerim W11 23H2 için açılmış tarihine göre en güncel konuyu bulun, inceleyin ve indirin.
  12. damn2u

Usb içindeki Windows Eskiyor mu ?

Bayat windows tavsiye etmiyoruz, lütfen güncel sürümlerden oluşan bir iso indiriniz. Microzort Team.
  13. damn2u

Win 11 iso hata alıyorum link için yardım

"UUP Dump ile Windows ISO yapma" olarak aratma yaparsanız sizin için gerekli olan dosyayı indirme rehberine ulaşabilirsiniz.
Top Bottom