Verim alamazsın, seninkinden daha güçlü bir sistemdeyken bile ikinci monitör bazen kastırıyor ve özellikle ana monitörde bir şeyler yaparken ikinci monitörde full ekran video açarsam videoda donmalar oluyor.
Güvenmediğim hiç bir şeyi paylaşmam. TNCTR platformu ise burada ki bir çok üyenin yaşından bile eski bir oluşumdur. Türkiye de modifiye windows akımını başlatan platform olarakta bilinir TNCXP çalışması ile.
O sistemin Windows 11 ile sorun yaşaması mümkün değil, sorun kullandığınız Windows sürümünde yada donanım/yazılım uyumsuzluğu yaşıyorsunuz.
Yedeklerinizi alıp formatla şu sistemi kurun.
Çok güvendiğim bir arkadaşın mod/lite/mini isimli üç çalışması var, kendinize uygun olanı indirip kurun. Tabi önce konularda ki açıklamaları mutlaka okuyun ve ona göre karar verin. Her sistem herkese, her bilgisayar hitap etmeyebilir...
Bu arada 24H2 sonrası bende de bilgisayarı açarken açılış sesi var ya, ses en kısığın bir üstünde olmasına rağmen şöyle 1-2 saniyeliğine sanki son sesmiş gibi patlama yapıp düzeliyor. Bende düzgün bir modifiye windows sistem çalışmasının yapılmasını bekliyorum, o zaman basacağım formatı. (y)
24H2 güncellemesi sonrası ise epey büyük bir güncelleme oldu ve çok yeni, hataları olabileceği gibi temiz kurulum olmayan durumlarda sorun çıkartması muhtemel. Sizin yerinizde olsam kısa sürede çözüme ulaşamasaydım format atıp temiz kurulum yapardım.
Şu an beta aşamasında, yılın son çeyreğinde final versiyonunun yayınlanması bekleniyor. Beta kullanırım derseniz modifiyeli versiyonu şuradan indirip kurabilirsiniz.
TNCTR sitesinin modifiye sistemlerini öneririm, kırmızı nickli vip üyelerin sistemlerini gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Kişisel önerim W11 23H2 için açılmış tarihine göre en güncel konuyu bulun, inceleyin ve indirin.