Neler Yeni

Bilgisayarı 2 ekrana bölmek

Abbo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Alp KyRa
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımı 2 ekrana bölmek istiyorum, yani 2 farklı monitör alacağım. Her monitör ayrı işlem yapsın ayrı bilgisayarlar gibi takılsın istiyorum.
Monitörlerin birinde oyun ekranı açık olur muhtemelen.
Diğerinde ise kendi iş yapacağım program açık olur.
Bilgisayar özelliklerim: Amd Ryzen 5 1600AF GTX 1650 16 GB RAM (8x2 3000 mhz)
Sizce verim alabilir miyim ve nasıl yaparım?

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
830
İsim
Sercan SAYİT
Verim alamazsın, seninkinden daha güçlü bir sistemdeyken bile ikinci monitör bazen kastırıyor ve özellikle ana monitörde bir şeyler yaparken ikinci monitörde full ekran video açarsam videoda donmalar oluyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Abbo

Abbo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Alp KyRa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Verim alamazsın, seninkinden daha güçlü bir sistemdeyken bile ikinci monitör bazen kastırıyor ve özellikle ana monitörde bir şeyler yaparken ikinci monitörde full ekran video açarsam videoda donmalar oluyor.
Teşekkürler bizim iş olmayacak o zaman. En iyisi mini pc ya da notebook almak.

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımı 2 ekrana bölmek istiyorum, yani 2 farklı monitör alacağım. Her monitör ayrı işlem yapsın ayrı bilgisayarlar gibi takılsın istiyorum.
Sistemine bağlı bir durum. bence sistemin yetersiz kalabilir VRAM tüketimi ve ram tüketimi bir tık artıyor sistemi zorluyor rx 5700 XT ve 32 GB ram kullanıyorum CS2 oynarken bile aktif 17 GB ram ve 7 GB ekran kartı kullaniyorum ve genelde yan ekranda discord ve Spotify açık oluyor

• Beğen
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Süleyman Aydın
Bu dediğinizi daha önce bir forumda görmüştüm. 2 klavye 2 mouse bağlı ama sistemler farklıydı. Kısacası 1 Pc iki kişi kullanıyordu. Fakat hangi forum hatırlamıyorum.

• Beğen

Abbo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Alp KyRa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistemine bağlı bir durum. bence sistemin yetersiz kalabilir VRAM tüketimi ve ram tüketimi bir tık artıyor sistemi zorluyor rx 5700 XT ve 32 GB ram kullanıyorum CS2 oynarken bile aktif 17 GB ram ve 7 GB ekran kartı kullaniyorum ve genelde yan ekranda discord ve Spotify açık oluyor
benim sistem kurtarmaz o zaman. muhtemelen o kadar tüketimi olan bir oyun oynamam fakat iş için kullanmam gereken programın sürekli olarak açık kalması lazım ve kasma ve donmanın olmaması gerekli.

Top Bottom