Arama sonuçları: *

1. durgunke

NSudo açılırken hata veriyor

2. durgunke

Anlamadım
  3. durgunke

Daha önce Windowstaki gereksiz hizmetleri başarılı bir şekilde kapatabiliyordum fakat aniden bu hatayla karşılaştım bilgisi olan var mı?
  4. durgunke

ssd boot edilmiyor windows açılmıyor

günaydın herkese dün gece gayet normal bir şekilde bilgisayarı kullanıp kapattım sabah açtığımda reboot and select propet boot device hatası ile karşılaştım biosta ssdi görünüyor ve ilk sırada hatta format atma esnasında windowsun kurulu olduğu da görünüyor biosu sıfırlamama rağmen windows...
  5. durgunke

görev çubuğu dondu açılmıyor

az önce bilgisayarı yeniden başlattım ve görseldeki gibi kaldı birkaç kez yeniden başlatmama rağmen ve sfc scannow yapmama rağmen düzelmedi görev yöneticisinden windows gezginini de yeniden başlatıyorum düzelmiyor ne yapmam lazım
  6. durgunke

Microsoft Store sıfırladım açılmıyor

Realtek Audio Console uygulamasını yükleyebilmek için store girdiğimde indirmeyi başlatıyordum boyut hesaplanıyor kısmında kalıyor hiç devam etmiyordu windows ayarlarından store uygulamasını sıfırladım bilgisayarı yeniden başlattım açıldığında store uygulamasını açıyorum tepki vermiyor hiçbir...
  7. durgunke

Windows 8.1 format attım hata

3dpnet şunu telefonuna indir telefonundan bilgisayara at o dosyaları daha sonra 3dpnet'i çalıştır orada ethernet driverini gösterecek onu yükle internetin geldiğinde güncelleme yaparak driverlerini otomatik yükleyebilirsin
  8. durgunke

Windows 8.1 format attım hata

marka model yazarsan driverlarını bulup atabiliriz
  9. durgunke

Windows update hatası

sorun bulamadı maalesef :(
  10. durgunke

Windows update hatası

şöyle yazıyor orada da anlamadım ne yapacağımı
  11. durgunke

Windows update hatası

ekteki gibi hata veriyor güncelleme yapamıyorum sorunun çözümünü bilen yardımcı olabilir mi
  12. durgunke

En İyi Windows 10 Sürümü ?

pro işletmeler için yani gereksiz home kurabilirsin veya işlemcin windows 8.1 destekliyorsa kesinlikle windows 8.1 kullanmalısın gerekli detaylı ayarları yapınca mükemmel performans alıyorsun oyunlarda denedim bizzat aynı işlemciyi kullanıyoruz windows 8.1 desteklemiyor home kurabilirsin inan...
  13. durgunke

En Çok Performansı Verebilecek Custom WIN 10 ISO

custom bir miktar kullandım belli bir süre sonra windows defender falan açılıyor ve diğerlerinden farkı kalmıyor windows 10 home kurabilirsin dilersen windows 8.1 single language de kurabilirsin mükemmel hızlı ve tam oyun için ideal bir işletim sistemi bana göre işlemcim destekleseydi kesinlikle...
  14. durgunke

yandex disk düzgün görüntülenmiyor

yandex disk sitesi bu şekilde açılıyor çözümünü bilen yardımcı olabilir mi
  15. durgunke

windows 10 alt tab sorunu

günaydın herkese alt tab yaptığımda sadece bir sekme ilerliyor ve devam etmiyor sekmeler arası geçiş yapamıyorum çözümü nedir yardımcı olabilecek var mı
  16. durgunke

tarayıcı eklentileri sıfırlanma sorunu

bunu nasıl çözebilirim gerçekten can sıkıcı olmaya başladı
  17. durgunke

o ne demek oluyor direkt uzantı mağazasından ekleyip kuruyorum
  18. durgunke

günaydın herkese bilgisayarı her kapatıp açtığımda tarayıcımdaki eklenti ayarları sıfırlanıyor örneğin faceit enhacher tekrar tekrar kaldırıp baştan kurmam gerekiyor herhangi bir ayar değişikliği yapmadım çözümünde yardımcı olabilecek var mı
  19. durgunke

windows etkinleştirme sorunu

peki bu cmd açılmama sorununu nasıl çözebilirim bilginiz var mı
  20. durgunke

windows etkinleştirme sorunu

bunlar ömürlük mü oluyor acaba
Top Bottom