Hocam sol tarafta alta doğru sorun gider var ordan windows update i seçip denediniz mi?ekteki gibi hata veriyor güncelleme yapamıyorum sorunun çözümünü bilen yardımcı olabilir mi
Ek sorun gidericiler deyin hocam sonra seçeneklerin gelmesi gerekir.
Hocam şöyle bir link buldum burdan adımları sırası ile yaparmısınız büyük ihtimalle hatanız çözülecektir.
Ama yapmadan önce şu yazacaklarımı uygularmısınız.Hocam şöyle bir link buldum burdan adımları sırası ile yaparmısınız büyük ihtimalle hatanız çözülecektir.
![]()
FIX: Windows Update Something went wrong. Try to reopen Settings later (Solved)
Detailed instructions to solve the error in Windows Update "Something went wrong. Try to reopen Settings later", in Windows 10.www.repairwin.com
Bunlar tamamlandıktan sonra hocam bilgisayarınızı yeniden başlatın ve windows update güncellemelerini kontrol edin eğer yine aynı hatayı alırsanız şu yukarda attığım linkten deneyin.Hocam şöyle bir link buldum burdan adımları sırası ile yaparmısınız büyük ihtimalle hatanız çözülecektir.
![]()
FIX: Windows Update Something went wrong. Try to reopen Settings later (Solved)
Detailed instructions to solve the error in Windows Update "Something went wrong. Try to reopen Settings later", in Windows 10.www.repairwin.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama yapmadan önce şu yazacaklarımı uygularmısınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
CMD yi yönetici olarak çalıştırıp sırayla
DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
sfc /scannow
yazarmısınız.