Arama sonuçları: *

1. efearici242

Windows 10 Pro OEM key güvenilir link

Sağolun sıkıntı yaşicağımı bende sanmıyorum 1593102197 Zaten 10 tl gerek yok sağol
  2. efearici242

Windows 10 Pro OEM key güvenilir link

Kendinizin aldığı yada önerebileceğiniz güvenilir link var mı ben bunu buldum daha iyisi varsa atar mısınız...
  3. efearici242

DA-SİSTEM2 Bios güncellemeleri hakkında

Benim bahsettiğim konuda bu windowsu kurmadan önce güncellersem üstüne yarım saat uğraşmam gerekmez anakart biosu günceller gibi usb ile güncellemeyi düşünüyorum sıkıntı çıkar mı? Ya da o şekilde yapabiliyor muyum?
  4. efearici242

Ekran kartı biosuda mı güncel gelicek yani
  5. efearici242

Arkadaşlar sistem yarın elime geçmiş olucak büyük ihtimal sistem geldiğinde anakart biosu eski ise güncellicem windows kurmadan önce ekran kartının biosunuda o sırada güncellemeyi düşünüyorum usb ile aynı yöntem ile bu konuda sıkıntı çıkarmı windowsu kurduktan sonra mı yapmalıyım ve donanım...
  6. efearici242

BİOS güncellemesinden sonra tekrar windows kurulumu

Gerek yok abdullah abi nasıl yaptıysa bende öyle yapıyım sen shiftdeletenin videosunu atabilir misin? 1592741106 Sağol
  7. efearici242

USB ile kurucam 1592740979 Link yollar mısın kullandığın videoyu
  8. efearici242

Böyle uğraşıcağıma bios güncellemesini windowsu kurmadan önce yapsam ne değişir ?
  9. efearici242

DA-SİSTEM2 aldım ekran kartının bios güncellemesini abdullah abinin anlattığı gibi yaptıktan sonra tekrar windowsu nasıl kurucam?
Top Bottom