Neler Yeni

BİOS güncellemesinden sonra tekrar windows kurulumu

efearici242

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Efe
DA-SİSTEM2 aldım ekran kartının bios güncellemesini abdullah abinin anlattığı gibi yaptıktan sonra tekrar windowsu nasıl kurucam?

Tecan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Duhan Can
DA-SİSTEM2 aldım ekran kartının bios güncellemesini abdullah abinin anlattığı gibi yaptıktan sonra tekrar windowsu nasıl kurucam?
Tekrar uefi kurulum yapacaksın shift deletenin videosunu izle orda hepsini biçimlendiriyor 1 tane bırakıyor sonra o bir taneden yapıcaksın tekrar işlemleri

efearici242

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tekrar uefi kurulum yapacaksın shift deletenin videosunu izle orda hepsini biçimlendiriyor 1 tane bırakıyor sonra o bir taneden yapıcaksın tekrar işlemleri
Böyle uğraşıcağıma bios güncellemesini windowsu kurmadan önce yapsam ne değişir ?

Tecan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Duhan Can
Böyle uğraşıcağıma bios güncellemesini windowsu kurmadan önce yapsam ne değişir ?
ekran kartının biosunu windows kurmadan nasıl kurmayı düşünüyorsun ben yaptıktan sonra chrome giremedim mesela benden önce birindede aynı sorun olmuştu muhtemelen sende de olacak o yüzden yeniden kurun dedi ben de kurdum 5 dk sürüyor zaten

efearici242

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Efe
ekran kartının biosunu windows kurmadan nasıl kurmayı düşünüyorsun ben yaptıktan sonra chrome giremedim mesela benden önce birindede aynı sorun olmuştu muhtemelen sende de olacak o yüzden yeniden kurun dedi ben de kurdum 5 dk sürüyor zaten
USB ile kurucam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Link yollar mısın kullandığın videoyu

Tecan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Duhan Can
USB ile kurucam

Link yollar mısın kullandığın videoyu
ekran kartının biosu usb ile kuruluyorsa kur linki atayım

efearici242

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Efe

Gerek yok abdullah abi nasıl yaptıysa bende öyle yapıyım sen shiftdeletenin videosunu atabilir misin?

Sağol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,614
Üyeler
166,788
Son üye