Arama sonuçları: *

1. elprofessor

Ücretsiz Windows 10 ve 11 etkinleştirme!

TPM/2.0 yoktur. bios Legacy"dir ıvır zıvır.
  2. elprofessor

Ücretsiz Windows 10 ve 11 etkinleştirme!

Hiç çıkmasaydı. 10 ton makyajlı windows 10 işte deneyimledim 1 yıl hala 10 cuyum. 1690925324 How to run win 11 on legacy system yazarsan birkaç yöntemle yükseltirsin
  3. elprofessor

Anakart değiştireceğim, Retail lisansı nasıl taşırım?

Direk etkinleşiyor.
  4. elprofessor

WİNDOWS 10 BEDAVA ETKİNLEŞTİRME ARACI!!!

sadece 10. 11 için bakıp yazarım 2 dakika kodunu. 1690795723 11 içinde uyumlu. Ama sadece home,home sg,pro için.
  5. elprofessor

Batch dosyasında yönetici açmak zahmetli oluyor bi öğrensem halledeceğim. 1690789181 Buyrun. benimki etkin olduğu için hayli dondu......
  6. elprofessor

Hemen. 1690788888 Sisteminde sorun var. 2dakikaya videosu gelir. sonradan virustotal paylaşacağım.
  7. elprofessor

Elbette yapan var ama çok da nadir beceremeyen var. seçim yap kendisi cmd komutlarını yazıyor..
  8. elprofessor

Onun guisini yazdım zaten beceremeyenler için. 1690787885 etkinleşmemiş sanal makinede videosunu çekerim içiniz rahat olsun.
  9. elprofessor

https://www.mediafire.com/file/kgsxsvgi53t2uvm/w10.rar/file Bizzat kendim hazırladım. Ekran Görüntüsü:
  10. elprofessor

Toshiba c55 a1jj için hangi Windows versiyonu performanslıdır?

win 10 LTSC yönel. en iyi deneyimi yaşarsın ofis,film dizi işinde.
  11. elprofessor

Windows 11'e geçiliri mi?

İ5 11300H 3050TI 4gb 8GB ram mevcut bende. 8gb ram ile kasmıyor bile ama işin oyun ise W10'da kal. Hem güzel görünüş hemde az bir dilim performans kaybı istiyor isen W11 geç biraderim.
  12. elprofessor

EFI sistem bölümünü FAT32 olarak biçimlendirin HATASI

Format USB’ni sıfırlama hocam tek silahın o.
  13. elprofessor

EFI sistem bölümünü FAT32 olarak biçimlendirin HATASI

Şimdi yükle yerinde olan yerin sol altındaki bu sistemi onarın yerine girin ve gelişmiş seçeneklerden komut istemini bulun hocam Adım 1. Komut İstemi penceresine diskpart yazın ve Enter tuşuna basın. Adım 3. List disk yazın ve Enter'a basın. Harici sabit sürücünüzün numarasını not edin...
  14. elprofessor

En az ram yiyen tarayıcı hangisi

Windows 95 with Internet Browser (!) Şaka maka Edge düzeltti kendini.
  15. elprofessor

Mailime giriş yapamıyorum

Telefonu tamir edip giriş yapmaktan başka şansınız yok, Kralına gidin vermezler doğrulamalı Gmail'i.
Top Bottom