Neler Yeni

EFI sistem bölümünü FAT32 olarak biçimlendirin HATASI

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,252
İsim
Sinan Aba
Arkadaşlar elimde win 10 ve w11 format flashi var PC format atacaktım diski sıfırladım sildim içindekileri devam ettiğim zaman. Windows, EFI sistem bölümünün NTFS olarak biçimlendirildiğini algıladı. EFI sistem bölümünü FAT32 olarak biçimlendirin ve yüklemeyi yeniden başlatın diye hata verdi nasıl düzeltebiliriz başka bir PC yok.

Ekler

• IMG_20221118_004104.jpg
    IMG_20221118_004104.jpg
    238 KB · Hit: 98

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz
Arkadaşlar elimde win 10 ve w11 format flashi var PC format atacaktım diski sıfırladım sildim içindekileri devam ettiğim zaman. Windows, EFI sistem bölümünün NTFS olarak biçimlendirildiğini algıladı. EFI sistem bölümünü FAT32 olarak biçimlendirin ve yüklemeyi yeniden başlatın diye hata verdi nasıl düzeltebiliriz başka bir PC yok.
Şimdi yükle yerinde olan yerin sol altındaki bu sistemi onarın yerine girin ve gelişmiş seçeneklerden komut istemini bulun hocam
Adım 1.
Komut İstemi penceresine diskpart yazın ve Enter tuşuna basın.

format fat32 diskpart 1

Adım 3. List disk yazın ve Enter'a basın. Harici sabit sürücünüzün numarasını not edin.

format fat32 diskpart 2

Adım 4. Select disk N yazın ve Enter tuşuna basın. N'yi tam harici sabit disk numaranızla değiştirmelisiniz.

format fat32 diskpart 3

Adım 5. Aşağıdaki komutların her birini yazmaya devam edin ve her satırdan sonra Enter tuşuna basın.

• create partition primary
  • select partition 1
  • active
  • format fs = fat32
  • assign
  • exit

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,252
İsim
Sinan Aba
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi yükle yerinde olan yerin sol altındaki bu sistemi onarın yerine girin ve gelişmiş seçeneklerden komut istemini bulun hocam
Adım 1.
Komut İstemi penceresine diskpart yazın ve Enter tuşuna basın.

format fat32 diskpart 1

Adım 3. List disk yazın ve Enter'a basın. Harici sabit sürücünüzün numarasını not edin.

format fat32 diskpart 2

Adım 4. Select disk N yazın ve Enter tuşuna basın. N'yi tam harici sabit disk numaranızla değiştirmelisiniz.

format fat32 diskpart 3

Adım 5. Aşağıdaki komutların her birini yazmaya devam edin ve her satırdan sonra Enter tuşuna basın.

• create partition primary
  • select partition 1
  • active
  • format fs = fat32
  • assign
  • exit
Hocam create partition primary yazdıktan sonra "Bu işlem için yeterli kullanılabilir alan yok" diyor 16gb flash clean yaparsam düzelir galiba ama içindekiler gitmez mi format atamam

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz
Hocam create partition primary yazdıktan sonra "Bu işlem için yeterli kullanılabilir alan yok" diyor 16gb flash clean yaparsam düzelir galiba ama içindekiler gitmez mi format atamam
Format USB’ni sıfırlama hocam tek silahın o.

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,252
İsim
Sinan Aba
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru