Arama sonuçları: *

• Users: emrew1
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. emrew1

0xc000007b Asetto Corsa Hatası

Sorunum Eklerde Görüldüğü Gibi Ne Yapıcağımı Bilemiyorum
  2. emrew1

bilgisayara format atamıyoruz

PC vahiy olarak inecek herhalde yada ekrandaki hata kodu falan
  3. emrew1

WİNDOWS10 PRO Kendi Kendine Etkinleşti

Takma Kafana Etkinleşmiş İşte Daha Ne İstiyorsun o.O2
  4. emrew1

OpenAl nedir,virüs müdür?

5. emrew1

Umarım Yardımcı Olmuşumdur Size.
  6. emrew1

@arda55 Niye Şaşkın Attınız Hocam 1621505235 Windows İçin Olabilir Oyun Güncellemesi Olabilir Hangi İş Daha Önemliyse Sisteme Göre Eğer Sizde Oluyorsa Bu Olay Bilgisayarınıza Bağlı Şeyleri Söküp Tekrar Deneyin Birinden Birinde Sistem Kesintileri Giderse Onun Driverini Güncelleyin Tabii Kesin...
  7. emrew1

Runtime Broker, Bilgisayarınızdaki Kamera Mikrofon Ve Benzeri Şeyleri Denetler Örneğin Microsoft Storeden bir şey İndirdin Fakat Uygulama Kötü Amaçlı Bir Şekilde Senin Kamerana Erişiyor Ve Runtime Broker Onu Engelliyor. Zaten Microsoft’un Kendi Uygulaması Fazla CPU Ve Bellek Kullanıyor Diye...
  8. emrew1

OpenAL, Herkesde Var Diye Biliyorum. Şuan Bilgisayarımın Yanında Olmadığım İçin Bakamıyorum
  9. emrew1

OpenAL, çoklu platform ses uygulama programlama arayüzü. Çok kanallı üç boyutlu seslerin verimli bir şekilde işlenmesi için tasarlanmıştır. Uygulama programlama arayüzü tarzı ve kuralları bilerek OpenGL'e benzetilmiştir. Kütüphanenin ilk sürümleri açık kaynaktır fakat sonraki sürümleri tescillidir.
  10. emrew1

windows reklam çıkıyor nasıl kapatırım

İnternetten bir şey İndirirken Bildirimlere İzin Ver Dediysen Daha Kötü Reklamlarda Çıkabilir Bildirimleri Kapatman Lazım Tekrardan 1618950037 Google Üzerinden İzin Verilenler Diye Biryerden İzni Geri Çekmen Lazım Diye Biliyorum Ama Yanlışımda Olabilir
  11. emrew1

Windows 10 nasıl kurulur?

Benim Disk Zaten 1TB Bana Bi Faydası Yok 😂 1618943874 O Zaman Yarın Erkenden 16GB USB Almalısın
  12. emrew1

Benim Sistem UEFI Değil Ama Benimkide Hızlı Açılıyor 1618943437 Ve Çok Daha Basit İndirdim Çok Kolay Yapılıyor
  13. emrew1

Selim Eğer İstersen UEFI Halini Youtubeden Kurabilirsin Ama Orjinal Win 10 Kurmak İstersen Beni Etiketle Tekrardan
  14. emrew1

Hocam UEFI Bios’tan Daha İyi Yazıyor Heryerde Ama Yani BİOS Bana Yetiyor Çokça UEFI Olursa Ne Olur 1618943271 Selim @Selimcik
  15. emrew1

? @Selimcik 1618942881 Ben Microsoft’un Kendi Sitesinden Atıp İndirdim 1618942892 Bi Yanlışını Görmedim Şimdiye Kadar 1618942946 UEFI İndirince Ne Olur Ki
  16. emrew1

Hocam Youtubedekilerden Farklı Yaptım Ben Oldu Daha Kolay Bir Şekilde 1618942718 İsterseniz Size Detaylı Bir Şeklide Anlatabilirim 1618942749 Hiç YouTube İle Uğraşmadan
  17. emrew1

Tamamdır O Bilgisayardan En Az 16GB (Aslında 8 Ama Garanti Olsun Diye) Olan Bir Flash Belleğe Windows 10 Atacaksınız Sonra Onu Yeni Bilgisayara Taktığınınız An Yüklemeye Başlayacaktır
  18. emrew1

Merhabalar Eski Bir Bilgisayarınız Var Mı ? 1618942550 .
  19. emrew1

Yeni Alınan Bilgisayara Windows Kurma

Bilgisayar Oldu Çok Teşekkürler Hepinize Fakat Görsel Atamayacağım Tekrardan Teşekkür Ederim Şu An Bilgisayardan yazıyorum Bu Yazıyı
  20. emrew1

Yeni Alınan Bilgisayara Windows Kurma

Hepinize Çok Teşekkür Ederim Eğer Başarabilirsem Görselini Paylaşırım
Top Bottom