Neler Yeni

Yeni Alınan Bilgisayara Windows Kurma

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
Herkese Öncelikle Merhabalar Ben Yeni Bir Bilgisayar Topladım Fakat Windows Deneme Sürümünde Göndermek Yerine FreeDOS Sisteminde Göndermişler Benim Başka Bilgisayarım Var Fakat Laptop Ve Biraz Eski Yani Ne Yapmam Lazım Evde Bu Bilgisayarı Bu Gün İçerisinde Oyun Oynanabilecek Hale Getirebilirmiyim Lütfen Bilgisi Olanlar Yazsın Ayrıca Crakli(Yanlış Yazdıysam Özür Dilerim) İndirmek İstemiyorum Bi Sıkıntı Olacağından Değil Fakat Emek Var Bu İşin İçinde Gidip Crakli İndirmem

melih abuaf

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Herkese Öncelikle Merhabalar Ben Yeni Bir Bilgisayar Topladım Fakat Windows Deneme Sürümünde Göndermek Yerine FreeDOS Sisteminde Göndermişler Benim Başka Bilgisayarım Var Fakat Laptop Ve Biraz Eski Yani Ne Yapmam Lazım Evde Bu Bilgisayarı Bu Gün İçerisinde Oyun Oynanabilecek Hale Getirebilirmiyim Lütfen Bilgisi Olanlar Yazsın Ayrıca Crakli(Yanlış Yazdıysam Özür Dilerim) İndirmek İstemiyorum Bi Sıkıntı Olacağından Değil Fakat Emek Var Bu İşin İçinde Gidip Crakli İndirmem
videoda anlatıyor flash bellek lazım en az 8GB

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

payne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Soner Payne
Peki Daha Sonra Sorun Çıkarırmı Veya Birdaha Uğraşmam Gerekirmi Ve Son Olarak Deneme Sürümü Değil Mi Bu
Deneme sürümü Windows 10'ları bu konudan yola çıkarak ücretsiz etkinleştirebilirsiniz.

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
Lisansınız varsa deneme sürümü değil, lisansınız yok ise deneme sürümü. Sonradan lisanslayabilirsiniz. Bilgim bu yönde.
videodaki herşeyi doğru yaparsanız sorun çıkarmaz
ve evet deneme sürümü geliyor direk full almak için cracksiz 1500TL falan keyler
internette 15-20TL ye var . Deneme sürümü Windows 10'ları bu konudan yola çıkarak ücretsiz etkinleştirebilirsiniz.
Hepinize Çok Teşekkür Ederim Eğer Başarabilirsem Görselini Paylaşırım

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
Bilgisayar Oldu Çok Teşekkürler Hepinize Fakat Görsel Atamayacağım Tekrardan Teşekkür Ederim Şu An Bilgisayardan yazıyorum Bu Yazıyı

Top Bottom