Arama sonuçları: *

1. furkangorur

Modding MİCROSOFT HESABI OLMADAN WİNDOWS 11 FORMAT ATMA

rufusta iso yazdırmadan önce seçeneklerde vardı zaten
  2. furkangorur

SİZCE HANGİ İŞLETİM SİSTEMİ DAHA İYİ?

Windows’un Avantajları (Üst Düzey Kullanıcılar İçin): Profesyonel Yazılım Desteği: Adobe Premiere Pro, After Effects, AutoCAD gibi profesyonel yazılımlar Windows üzerinde eksiksiz çalışır. Bazı kapalı kaynaklı yazılımların Linux alternatifleri yoktur veya kısıtlıdır. Oyun Geliştirme ve Grafik...
  3. furkangorur

Windows'un yapıp Linux'un yapamadığı özellikler (Normal kullanıcı açısından): Bazı özel yazılımların (ör. Adobe Photoshop, MS Office tam sürümleri) eksiksiz çalıştırılması. Geniş oyun desteği (DirectX, özellikle AAA oyunlar). Donanım sürücü desteği (bazı özel cihazlar için). Windows'a özel...
  4. furkangorur

hocam oyun yükleyip ssd ömrünü indirmek derken? ssd ler ortalama 1000tb ömrü var ki bu bititğinde %100 ölecek değil. Siz o zaman X ürünü alıp ondan faydalanmak yerine zarar gelmesin diye saklıyorsunuzdur. Garip bir şey. Sizin açtığınız oyunlar farklı bizim oynadıgımız farklı. Herkese hitap etmez...
  5. furkangorur

valorant oynayamazsın en basitinden :)
  6. furkangorur

oyun oynuyorsan windows MacOS kurman zor cogu bileşen uyumsuz zaten. Linux sevene gider
  7. furkangorur

Chrome da açılan AI Suggestions nasıl kapatılır?

4. adım yok hocam
  8. furkangorur

AI suggestions, google a ait bir şey hocam. Baktım eklentilerde yok
  9. furkangorur

yeni gelmiş. Nasıl kapatabiliriz? mouseyi yer işaretlerine getirdiğimde açılıyor
  10. furkangorur

Idm kayıt nasıl yapabilirim

katılımsız idm indirin tek tıkla sorun çözülüyor.
  11. furkangorur

Çözüldü✓ PC’nin geç açılması nedendir?

BIOS'a girin ve RAM sekmesinden Memory Context Restore ayarını enable yapın kaydedin. Daha sonraki açılmalarında çok daha erken açılacaktır. DDR4 sistem gibi 3-4 saniyede açılmayacak fakat 10-15 saniyede açılacaktır. bu ayarı açtıgınızda hızlanıyor. Ve nedense kimse bunu yazmamış.
  12. furkangorur

Modernflayout çalışmıyor

Bendede çalışmıyordu silmiştim geçen ay
  13. furkangorur

Windows 11 Home vs Pro

basit kullanıcı isen home ama format atmayı bilecek kadar bilgin varsa pro 1731443831 performans farkı yok gibi bir şey. Bitlocker ve uzaktan bağlantı ve hyper farkları falan var
  14. furkangorur

Gamepower ın yazılımında Trojen çıktı?

Gamepower SUKI TKL RPG klavyesinin yazılımını kurmuştum güncel kendi sitesinden fakat Norton, trojen buldu. Bir fikriniz var mı
  15. furkangorur

Windows 11 24H2 Kronik sorun?

chrome de gezinirken hızlı kaydırdığımda veya ram tüketimi arttığında sayfa donuyor en çok Twitterde oluyor. Aşağı kaydırıyorum sürekli ve bi bakıyorum chromenin bir kısmı donmuş diğer kısmında kaydırdığım şeyler gözüküyor. Format attım düzelmedi.
  16. furkangorur

Win11 format atamıyorum ddr5 sistem acil

2.5dakikadan 25-30 saniyeye indi sanırım
  17. furkangorur

sorun çözüldü yeniden başlatınca.
  18. furkangorur

sistem açık şuan. format atmam lazım eski driverler yüklü. Rufusa yazdırdıgım dosya bu resmi olarak indirdim isoyu
  19. furkangorur

rufus
  20. furkangorur

Orijinal Microsoft sitesinden indirdim. 1730747774 Şuan PC açık. Win11 ddr4 deki sistem var. Eski m2 yi takmıştım o sistem açıldı 1730747795 Ama format atıp temiz kuruluk yapmak istiyorum
Top Bottom