Arama sonuçları: *

1. H

İtopya windows’u kuruyor mu?

itopya yı bilmiyorum, ince den almıştım. Ama arkadaşın dediği gibi deneme sürümlü geliyor. Altta yazı çıkandan hani. Sonrasında OEM key alırsın, yazı da gider.
  2. H

Formattan sonra gitmeyecek key önerisi

aynı mağazadan vardır, bunu buldum. https://www.pttavm.com/microsoft-windows-11-pro-dijital-lisans-anahtari-retail-p-474013468
  3. H

mak muhabbeti de benim bildiğim bu vatan, mediamarkt gibi mağazalara satıyolar. Aynı kodu 500 pc'ye giriyolar. 501. ye girdiği an ilki boşa düşüyordu. Aynı kodu tekrar tekrar satıyolar yani kısaca
  4. H

HEH, benim aldığımda buydu sanırsam.
  5. H

kod benim bildiğim tek seferlik değil, ama tek pc için. Mesela yurtdışında emektar pcleri çok ucuza alıp içinden key kodunu alıp atıyorlar. Seçimi sen yap, ben en ucuz ve aynı satıcı olanı seçtim.
  6. H

gidebilir, ama kod zaten sende olacağı için tekrar girersin. 1694010600 zaten çerez parası olmadı bi daha alınır.
  7. H

https://www.pttavm.com/microsoft-windows-10-pro-edition-digital-license-key-p-310385006?waw_keyword=oem%20key aldığım mağaza bu, fakat bu ürün müydü emin değilim. Bana da bu forumdan bir arkadaş önermişti. Bayadır kullanıyorum sıkıntı yaşamadım.
  8. H

ptt avm de vardı mağazayı bilmiyorum. 15tlye oem key aldım. Wp'den gün içinde atıyorlar.
  9. H

OpenOffice'te hata alıyorum

Gençler selam. OpenOffice kurarken böyle bir hata alıyorum. İşim için gerekli, nasıl düzeltebilirim bunu?
  10. H

WİNDOWS ETKİNLEŞTİRME NEDİR ?

konuyu bilmiyorum, ama kms muhabbeti vardı. Ona da sakıncalı pcne sızarlar dediler. Ptt avm den OEM key ara, 15tl. 15tl zaten bir şey değil. Zam yemiş olabilir ama en ucuz ve güvenli yol bu gözüküyor. Diğer türlü pcne virüs bulaştırma ihtimalin var. Ya da götürüceksin bir pc'ciye 200 300 ya da...
  11. H

WİNDOWS ETKİNLEŞTİRME NEDİR ?

w10 deneme sürümü kurulmuş. Hazır sistemlerde normal. OEM key satın al. 15 liraya bulursun.
  12. H

performans kaybı olurmu

windows işletim sistemi. Eğer doğru yüklenirse performans kaybı yaşatmaz.
Top Bottom