Neler Yeni

Formattan sonra gitmeyecek key önerisi

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
HEH, benim aldığımda buydu sanırsam.
mak muhabbeti de benim bildiğim bu vatan, mediamarkt gibi mağazalara satıyolar. Aynı kodu 500 pc'ye giriyolar. 501. ye girdiği an ilki boşa düşüyordu. Aynı kodu tekrar tekrar satıyolar yani kısaca

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Beyler, bana da güzelinden win 11 pro için bir lisans key önerebilir misiniz?
Sonradan başım ağrısın istemiyorum, kod falan gelmez şimdi. Yada dolandırılırız uğraşmayalım.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
MAK, OEM, Retail fark etmeksizin tüm lisans anahtarları kalıcıdır. Formattan sonra gitmezler. Endişe etmenize gerek yok. En ucuz lisansı alıp girin. PTTAVM'ye bakabilirsiniz. Orada ucuza satıyorlar, vaktinde ben de almıştım. Bir sorun yok. İllaki Microsoft hesabı ile giriş yapmanıza da gerek yok lisans anahtarının kalıcı olması için. Ben Microsoft hesabı olmadan kullanırım yıllardır, her format sonrası etkinleşir.

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu

I am Jorge Jesus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Yunus

Farway

80+ Silver
Herhangi bir OEM key alman yeterli direkt kodu giriyorsun aktif oluyor ve sonra kaybolmuykr

I am Jorge Jesus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Yunus
MAK, OEM, Retail fark etmeksizin tüm lisans anahtarları kalıcıdır. Formattan sonra gitmezler. Endişe etmenize gerek yok. En ucuz lisansı alıp girin. PTTAVM'ye bakabilirsiniz. Orada ucuza satıyorlar, vaktinde ben de almıştım. Bir sorun yok. İllaki Microsoft hesabı ile giriş yapmanıza da gerek yok lisans anahtarının kalıcı olması için. Ben Microsoft hesabı olmadan kullanırım yıllardır, her format sonrası etkinleşir.
mak çıktı :d

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-09-06 195530.png
    Ekran görüntüsü 2023-09-06 195530.png
    6.1 KB · Hit: 31

I am Jorge Jesus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Yunus
Bir problem yok, kalıcı. Microsoft hesabı girmenize de gerek yok illaki belirttiğim gibi.
Hocam bu arada whatsapptan geldi kod ama saticiyica sordugumda kod formattan sonrs gider demisti giderse sorun degil benim sorunumu 15 TL'ye cozdu sonuc olarak.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Hocam bu arada whatsapptan geldi kod ama saticiyica sordugumda kod formattan sonrs gider demisti giderse sorun degil benim sorunumu 15 TL'ye cozdu sonuc olarak.
Bilgisiz satıcıların ekserisi. Yaklaşık iki ay evvel yeni bir laptop aldım, freedos idi. Lisansı aynı yerden aldım sizle, PTTAVM'den. Bana da WhatsApp üzerinden attılar. Üzerine iki format attım, hâlâ etkin bilgisayarım. MAK idi benimki de.

I am Jorge Jesus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Yunus
Bilgisiz satıcıların ekserisi. Yaklaşık iki ay evvel yeni bir laptop aldım, freedos idi. Lisansı aynı yerden aldım sizle, PTTAVM'den. Bana da WhatsApp üzerinden attılar. Üzerine iki format attım, hâlâ etkin bilgisayarım. MAK idi benimki de.
Tamamdir o zaman cok sagolun hocam sizede forumda iyi gorevler dilerim. <3

Top Bottom