Formattan sonra gitmeyecek key önerisi

ptt avm de vardı mağazayı bilmiyorum. 15tlye oem key aldım. Wp'den gün içinde atıyorlar.

Arkadaşlar şimdi key lazım retail anladığım kadarıyla microsoft hesabına telefon numarası ile beraber kaydoluyor. Oem ise anakarta ben anakartımı yeni aldım (3ay) uzun süre boyunca çok değiştireceğimi sanmıyorum sizin bana önerilerinizi bekliyorum.

@James Gg
OEM key diye satılanlardan birini almıştım. Microsoft hesabıyla otomatik eşleşti hesabımı girdiğim an Windows etkinleşiyor.

gidebilir, ama kod zaten sende olacağı için tekrar girersin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zaten çerez parası olmadı bi daha alınır.
kod tek kullanımlık olmuyor mu anlamadım.

gidebilir, ama kod zaten sende olacağı için tekrar girersin.

zaten çerez parası olmadı bi daha alınır.

aynı satıcı bu daha mantıklı olmaz mı

bu alınır mı 30 tl retail key diyor.

Son düzenleme:
kod tek kullanımlık olmuyor mu anlamadım.

aynı satıcı bu daha mantıklı olmaz mı

bu alınır mı 30 TL retail key diyor.
kod benim bildiğim tek seferlik değil, ama tek pc için. Mesela yurtdışında emektar pcleri çok ucuza alıp içinden key kodunu alıp atıyorlar. Seçimi sen yap, ben en ucuz ve aynı satıcı olanı seçtim.

kod benim bildiğim tek seferlik değil, ama tek pc için. Mesela yurtdışında emektar pcleri çok ucuza alıp içinden key kodunu alıp atıyorlar. Seçimi sen yap, ben en ucuz ve aynı satıcı olanı seçtim.
benim attığım 15 tl olan da aynı satıcı onu alayım mı o zaman?

Aldıktan sonra cmd üzerinden lisans türünüzü kontrol edin. OEM/Retail farketmez hangisi ucuzsa onu alın. Yeterki MAK almayın.

Aldıktan sonra cmd üzerinden lisans türünüzü kontrol edin. OEM/Retail farketmez hangisi ucuzsa onu alın. Yeterki MAK almayın.
bir şey sorucam benim anladığım tek seferlik keyler internetteki keyler ile aynı sanırım.

Beyler, bana da güzelinden win 11 pro için bir lisans key önerebilir misiniz?

Geri