heroesturkey
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 321
ptt avm de vardı mağazayı bilmiyorum. 15tlye oem key aldım. Wp'den gün içinde atıyorlar.
link atar mısınız bulursanızptt avm de vardı mağazayı bilmiyorum. 15tlye oem key aldım. Wp'den gün içinde atıyorlar.
link atar mısınız bulursanız
format atınca gider mi?![]()
PTTAVM: Microsoft Windows 10 Pro Edition Digital License Key
www.pttavm.com
aldığım mağaza bu, fakat bu ürün müydü emin değilim. Bana da bu forumdan bir arkadaş önermişti. Bayadır kullanıyorum sıkıntı yaşamadım.
gidebilir, ama kod zaten sende olacağı için tekrar girersin.format atınca gider mi?
OEM key diye satılanlardan birini almıştım. Microsoft hesabıyla otomatik eşleşti hesabımı girdiğim an Windows etkinleşiyor.Arkadaşlar şimdi key lazım retail anladığım kadarıyla microsoft hesabına telefon numarası ile beraber kaydoluyor. Oem ise anakarta ben anakartımı yeni aldım (3ay) uzun süre boyunca çok değiştireceğimi sanmıyorum sizin bana önerilerinizi bekliyorum.
@James Gg
kod tek kullanımlık olmuyor mu anlamadım.gidebilir, ama kod zaten sende olacağı için tekrar girersin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
zaten çerez parası olmadı bi daha alınır.
gidebilir, ama kod zaten sende olacağı için tekrar girersin.
zaten çerez parası olmadı bi daha alınır.
kod benim bildiğim tek seferlik değil, ama tek pc için. Mesela yurtdışında emektar pcleri çok ucuza alıp içinden key kodunu alıp atıyorlar. Seçimi sen yap, ben en ucuz ve aynı satıcı olanı seçtim.kod tek kullanımlık olmuyor mu anlamadım.
aynı satıcı bu daha mantıklı olmaz mı
bu alınır mı 30 TL retail key diyor.
benim attığım 15 tl olan da aynı satıcı onu alayım mı o zaman?kod benim bildiğim tek seferlik değil, ama tek pc için. Mesela yurtdışında emektar pcleri çok ucuza alıp içinden key kodunu alıp atıyorlar. Seçimi sen yap, ben en ucuz ve aynı satıcı olanı seçtim.
bir şey sorucam benim anladığım tek seferlik keyler internetteki keyler ile aynı sanırım.Aldıktan sonra cmd üzerinden lisans türünüzü kontrol edin. OEM/Retail farketmez hangisi ucuzsa onu alın. Yeterki MAK almayın.
HEH, benim aldığımda buydu sanırsam.benim attığım 15 TL olan da aynı satıcı onu alayım mı o zaman?