Arama sonuçları: *

• Users: kupır
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. kupır

Bilgisayarı Geforce Now gibi kullanma?

Öncelikle istediğiniz şey yasal değil, kişinin bilgisayarını haberi ve izni olmadan kendi yararınıza kullanmak istiyorsunuz. Hadi bunu geçtim, öyle bir şey zaten yok. Karşı tarafın bilgisayarında fark edilmeden oyun çalıştırıp kendi bilgisayarına görüntüsünü göndereceksin ve o oyunu kontrol...
  2. kupır

VirtualBox'dan virüs bulaşır mı? [Windows 10]

Evet doğru görünüyor, yalnız ufak bir hatırlatma yapayım her şeyi doğru yapsanız da risk sıfır değil. VirtualBox'ta bilmediğimiz bir açık, güvenlik problemi vs. varsa sıkıntı olabilir ama düşük bir ihtimal. Yine de uyarayım dedim.
  3. kupır

VirtualBox'dan virüs bulaşır mı? [Windows 10]

Bilgisayar-Sanal Bilgisayar arası dosya paylaşımı açık değilse risk olmaz. Sanal bilgisayar adı üstüne sanal, orada olan orada kalır.
  4. kupır

Arkadaşlar windows 11 pro için güvenilir key nerden alabilirim.

https://jetlisans.com/ Ben de buradan almıştım, 5-6 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım. Hatta MAK key çıkarsa da değiştiriyorlar
  5. kupır

Windows 10 OEM Key mi Retail key mi almalıyım?

Jetlisans'tan Windows 11 Pro Retail key almıştım memnunum. Nerden olursa olsun key alıp etkinleştirdiğinizde bilgisayarınızda "Komut İstemcisi"ni açıp şu kodu yazıp enterlayın, çıkan ekranda "MAK" yazan bir yer görürseniz satın aldığınız yere ulaşıp yeni key isteyin. MAK key olursa ileride iptal...
  6. kupır

Blender Video Editlemek İçin Yeterli Mi?

Anladım, DaVinci Resolve önerebilirim. CapCut olabilir, bilgisayara çıktı en son. Basit ve ücretsiz yazılımlar bunlar. DaVinci Resolve için kaynak olarak YouTube Merdoglan kanalını öneririm.
  7. kupır

Blender Video Editlemek İçin Yeterli Mi?

Blender ile video editlenmez ki, Blender bir 3D tasarım ve render yazılımı. Yanlış mı biliyorum?
  8. kupır

Uygun fiyatlı Windows 10 lisansı alınır mı?

Bunların bir de Office desteği veren falan varmış ya, öyle bir şey bulabilirsem daha iyi olur benim için. Bilen var mı?
  9. kupır

Sanırım OEM oluyor, dediğim gibi Microsoft hesabıyla ilişkilendirilip format sonrası da kullanılıyor gibi bir açıklama var ilanda. Bu link üzerinden satın alıp denediniz mi acaba? Satıcıyla ilgili bir sorun yaşamış mıydınız? Fiyat benim referansıma göre gayet uygun geldi gerçi, denemekten zarar...
  10. kupır

Şu ana kadar bilgisayarımda mâlum yazılımı kullanarak lisanslama işlemi yapıyordum ama CPU kullanımımı çok artırdığı için kaldırdım ve gerçek bir lisansa ihtiyacım var. PTT Avm üzerinde şöyle bir lisans anahtarı buldum, Retail key diyor. Böyle bir şey alınır mı, daha önceden alan var mı ve/veya...
Top Bottom