Blender Video Editlemek İçin Yeterli Mi?

Eren Güven

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,809
Arkadaşlar amatör düzeyde video editlemem lazım. Nadiren kullanacağım, küçük bir araştırma yaptım ve blender in önerildiğini gördüm.
Not: Az kullanacağım için Adobe Premier Pro gibi ücretli programları kullanmak istemiyorum.
Daha kullanışlı ve ücretsiz programlar varsa tavsiyelere açığım.

net Davinci Resolve. Blender'da 3d/2d animasyon yapılabiliyor ama video editleme ilk defa duydum.

net Davinci Resolve. Blender'da 3d/2d animasyon yapılabiliyor ama video editleme ilk defa duydum.
anladım hocam, ben google a ücretsiz video edit programları diye aratıp gördüm, bu işlerde hiç bilgim yok davinci yi indirip deneyeceğim teşekkürler (y) (y)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunlardan hangisini indirmem gerekiyor?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-05-02 233235.png
    Ekran görüntüsü 2023-05-02 233235.png
    230.9 KB · Hit: 56
anladım hocam, ben google a ücretsiz video edit programları diye aratıp gördüm, bu işlerde hiç bilgim yok davinci yi indirip deneyeceğim teşekkürler (y) (y)

bunlardan hangisini indirmem gerekiyor?
Beta sürümünde buglar olabilir. 18 sürümünü yükle bence.

Blender ile video editlenmez ki, Blender bir 3D tasarım ve render yazılımı. Yanlış mı biliyorum?

Blender video edit için çok gerekli değil bence. premiere pro veya sony vegas işinizi görür diye düşünüyorum

Blender ile video editlenmez ki, Blender bir 3D tasarım ve render yazılımı. Yanlış mı biliyorum?
bende öyle biliyorum hocam, daha çok animasyon veya asset yapımı için kullanılıyor

evet öyleymiş, bilmediğim için ben onda edit yapılıyor sanıyordum

Blender video edit için çok gerekli değil bence. premiere pro veya sony vegas işinizi görür diye düşünüyorum

bende öyle biliyorum hocam, daha çok animasyon veya asset yapımı için kullanılıyor
premier pro paralı sanırım ya davinci önerildi ücretsizmiş onu indirip bi bakıcam neler yapılabiliyor diye

Anladım, DaVinci Resolve önerebilirim. CapCut olabilir, bilgisayara çıktı en son. Basit ve ücretsiz yazılımlar bunlar. DaVinci Resolve için kaynak olarak YouTube Merdoglan kanalını öneririm.

premier pro paralı sanırım ya davinci önerildi ücretsizmiş onu indirip bi bakıcam neler yapılabiliyor diye
premier pro normalde paralı fakat 14 günlük deneme süresi oluyor diye biliyorum eğer crack olayına vs girerim derseniz internette crack versiyonuda var

premier pro normalde paralı fakat 14 günlük deneme süresi oluyor diye biliyorum eğer crack olayına vs girerim derseniz internette crack versiyonuda var
yok ya crack falan uğraşmayım davinci yetersiz olursa deneme sürümünü alırım

arkadaşlar yardımcı olan herkese teşekkürler bu arada :love:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,324
Üyeler
186,603
Son üye
Burak29