Arama sonuçları: *

• Users: lichae
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. lichae

Sdd formatlarken hatalar alıyorum

Bilen olsa danışırım da bu forumda kimse bu konularla ilgilenmiyor maalesef. Yine de teşekkürler
  2. lichae

Zaten bu format diskini bugün oluşturdum ama her seferinde başka başka hatalar çıkıyor anlamadım gitti Şimdi bir yt videosundakilerin aynısını uyguladım yine başa döndüm mbr bölüm tablosu uyarısı veriyor Daha fazla uğraşamam sanırım
  3. lichae

Merhabalar, bozulduğunu düşündüğüm bir ssdyi biçimlendirip sıfırdan windows kurmak istediğim için üç saattir uğraşıyorum, önce araştırdım diskpart falan bir şeylerle uğraştım ama şuan 0x80300002 hatası alıyorum ne yaparsam yapayım formatı tamamlayamadım yardımcı olabilecek biri var mı?
  4. lichae

Win11 için uygulama kilidi

haklısınız denicem, teşekkür ederim.
  5. lichae

şifresini anneme vermeyi düşünüyorum, evet irade meselesi ama canım istediğinde oynayabiliyor olma özgürlüğüm kötü etkiliyor gibi geliyor bana 1704715611 az önce folderlockerı indirdim oyunları klasöre koyup kilitledim fakat riot istemcisinden falan rahatlıkla oyun açılabiliyor bu bir çözüm...
  6. lichae

çok teşekkür ederim hocam :giggle:
  7. lichae

Peki valorant veya steamdeki oyunları bu uygulama ile kilitleyebiliyorum değil mi?
  8. lichae

Merhabalar, üniversite hazırlık öğrencisiyim ve bilgisayardaki bazı oyunlarım çok vaktimi çalıyor. Bu oyunlara sadece haftanın belli günleri veya belli saatleri erişmek istiyorum, buna uygun bir uygulama kilidi var mıdır? Yardımcı olabilirseniz sevinirim, iyi forumlar.
  9. lichae

Windows 11e geçilir mi?

laptopa kurmanızı tavsiye etmem ama sisteminiz gayet yeterli hocam ben aylardır win11 kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım düzelttiler gibi sorunları
  10. lichae

Windows 11 22H2 sürümü çıktı.

ben de aynısını düşündüm bende niye farklı güncelleme geldi falan kuruluyo görcez dfndhbgwg
  11. lichae

Windows 11 22H2 sürümü çıktı.

ben 10u çok seviyodum ve 11e geçmek istemiyordum ama geçince iyi ki dedim şuana kadar da sorun yaşamadım
  12. lichae

Valorant için Windows 11 mi yoksa 10 mu kullanılmalı

arkadaşlar yanlış bilgi vermeyin valo win11de sorunsuz çalışıyor kullandığımdan biliyorum sadece tpm ayarı var biostan yapıyorsunuz basit zaten sonra sorunsuz açılıyor
Top Bottom