Arama sonuçları: *

1. mertoxin

Windows 10 vs Windows 11

Windows 10 sanki daha stabil...
  2. mertoxin

Programı Test Eder Misiniz? Güncel...

Buton güncellemen iyi olur arkadaşın dediği gibi. Ayrıca koyu ve açık temalar uygulayabilirsin... GrieeX ve DivxTurk gibi uygulamaları inceleyerek beyazperde, imdb gibi sitelerden veri çekmesini sağlayabilirsin. Yapabileceklerin hayal gücünle sınırlı sadece... Güzel şeyler yapacağına inanıyorum.
  3. mertoxin

Ben anlatamadım, hallettim. GrieeX alternatifi gibi bir şey yapmaya çalışıyorsun değil mi ?
  4. mertoxin

5. mertoxin

Pc için en güvenli crack program siteleri

Crack sitelerinin güvenlisi olmaz dostum. Sonuçta exe dosyası çalıştırıyorsun, içerik hakkında fikrin yok. Gerisi Allah'a emanet...
  6. mertoxin

Programımı Test Edermisiniz?

Bu şekilde kimse yüklemez :confused:
  7. mertoxin

Programımı Test Edermisiniz?

Ellerine sağlık ama virüs olarak algılaması çekince oluşturur, güven vermez. Bu durumu aşman lazım...
  8. mertoxin

Bir Programın İnternete Çıkışı Nasıl Kapatılır?

"Denetim Masası>Sistem ve Güvenlik>Windows Güvenlik Duvarı" yolunu izleyerek sol menüden "Gelişmiş Ayarlar"a tıkla "Gelişmiş Güvenlik ile birlikte Windows Güvenlik Duvarı" penceresinin sol menüsünden "Gelen Kuralları"na tıkla.Sağ penceredeki yani "Eylemler" menüsünün altındaki "Yeni Kural"a...
  9. mertoxin

bu uyarı çıkıyor çalıştır diyorum çalıştırmıyor

“Yine de çalıştır” seçeneğinin çıkması lazım.
  10. mertoxin

bu uyarı çıkıyor çalıştır diyorum çalıştırmıyor

Kırılmış oyunlarda her zaman risk vardır. Genelde herhangi bir sorun yaşamadım. Seçim sizin.
Top Bottom