hdd sentinal yazılımını bir şekilde kurup ssd durumuna bakman lazım , ne zamandır kullanıyorsun ssdyi belki güç bölgesi oksit olmuşturHocam direkt gene sıfırlacağım sistemi.
Tamam şu sistemi sifirlayayim adam akıllı driverleri kurup yapacağımhdd sentinal yazılımını bir şekilde kurup ssd durumuna bakman lazım , ne zamandır kullanıyorsun ssdyi belki güç bölgesi oksit olmuştur
Hocam geç oldu kusura bakmayın. Ssd de bir sıkıntı yok değilmi ve doğru yaptımmı emin değilim. Ve uygulama ne kadar doğru gösteriyor acaba. Ve ssd alalı daha 5 ay falan oldu yani tüm parçaları alalı 5 ay oldu. Ssd sağlığı normalmi acaba %100 olması gerekmezmi?hdd sentinal yazılımını bir şekilde kurup ssd durumuna bakman lazım , ne zamandır kullanıyorsun ssdyi belki güç bölgesi oksit olmuştur
kullanılmayan pis bir diş fırçasına kolonya dök azıcık sonra diş fırçası ile ssdyi çok fafif bastırarak sil kolonya bulaşması korkutmasın hızlı kuruyacaktırHocam geç oldu kusura bakmayın. Ssd de bir sıkıntı yok değilmi ve doğru yaptımmı emin değilim. Ve uygulama ne kadar doğru gösteriyor acaba. Ve ssd alalı daha 5 ay falan oldu yani tüm parçaları alalı 5 ay oldu. Ssd sağlığı normalmi acaba %100 olması gerekmezmi?
Yapacağım ama neden hocam rica etsem onuda açıklarmısınız?kullanılmayan pis bir diş fırçasına kolonya dök azıcık sonra diş fırçası ile ssdyi çok fafif bastırarak sil kolonya bulaşması korkutmasın hızlı kuruyacaktır
oksit veya pislik olabilirYapacağım ama neden hocam rica etsem onuda açıklarmısınız?
Sizin format işi tamam mı ? %97 falan takılmayın. Her şey stabil mi ?Hocam üstünü yumuşak fırça ile temizledim kolonyayla yapmaya yemedi.
Hocam valla formatı attıktan sonra valorant yükledim baya oynuyorum. Pc de çok rahat kapanıyor. Nasıl olduysa yaptım. Herkese teşekkür ederim.Sizin format işi tamam mı ? %97 falan takılmayın. Her şey stabil mi ?